Lastik fitilleri yeni sipariş verdim, umarım yanlış ürün sipariş etmemişimdir, [MENTION=1461]Malii[/MENTION]lhan'ın yaptığı olumlu yorumlar üzerine ben de almaya karar verdim.
Ürün Linki13x13mm olduğu yazılmış umarım kapının kapanmasını engellemez, zira 7mm kullanan bir arkadaş çok olumlu sonuç alamadığını yazmıştı. Ayrıca yine bazı arkadaşlar ürünün kapıyı kasacağını ve daha sonrasında daha büyük sorunlar çıkaracağını belirtmiş. Şahsi düşüncem, ürün tamamen lastik olduğu için (içerisinde çelik barındırmadığından) kolayca esneyecek ve sorun teşkil etmeyecektir. Ürün elime ulaşınca uygulamayı yaparken resim ve video çekmeye çalışacağım. [MENTION=1461]Malii[/MENTION]lhan arkadaşımız ürünü mevcut fitilin hemen bitişiğine uygulamış, belki jetta gibi muadil bir aracın extra kullanılan plastik parçalarının yerlerine uygulama yapılabilir, çünkü oralarda bu parçalar için boşluk bırakılmış. Ama karar veremedim. Bir jetta inceledikten sonra kararı vereceğim.
Siparişi dün verdiğim için 3 Hafta sonra ancak ürünü uygulayabilirim. Sanırım bu tür ürünleri uygularken havanın sıcaklığı da önemli bir faktör. Soğuk havada yapışkanın mukavemeti zayıflayacağından ürünün yapışması zor olabiliyor. Bu nedenle hava koşullarından dolayı resimleri biraz geç yüklemem mümkün.