Merhaba Arkadaşlar,
Yarın Allah nasip ederse aracımı teslim alacağım. Kısa bir araştırma yaptım, fakat tam istediğim sonuca ulaşamadım. 0 araç tesliminde dikkat etmemiz gerekenler nelerdir? Zira tecrübe önemli. Diğer forum/blog vs. sayfalardan öğrendiklerimin bir kısmı şöyle:
1. Araç için kesilen fatura ile ödediğiniz rakamın aynı olduğuna dikkat edin.
2. Aksesuarların tam olduğunu ve donanımların çalıştığını kontrol edin.
3. Belgelerinizi eksiksiz aldığınızdan emin olun.
4. Mümkünse sevkiyatta başına birşey gelmiş olma ihtimaline karşı kaportada boya kalınlığı için kontrol yaptırın. (Bu konudan muzdarip çok)
Bu arada bana bagaj havuzu ve paspas hediye edeceğini söyleyen satış temsilcisi, teslimattan önce paspasın orjinal olmayan bir paspas olduğunu söyledi, bagaj havuzunun da style pakette standart olduğunu söylemişti. Ancak standart olanın bagajda çift taraflı kullanılabilen bagaj halısı olduğunu fark ettim :mad:. Diğer bayilerden fiyat alırken bagaj havuzunun standart olduğunu söyleyen tek bayi de burası olduğu için satış stratejilerini beğenmiştim. Satış müdürü ile bu konuyu görüşüp, bayiden istediğim aksesuarlarda nasıl orjinal olmayan ürünler üzerinden konuştuklarını soracağım. Bu konuda önerileriniz nedir? Tüm işler sonuçlanmadan bayi ismi vererek kimseyi kötülemek istemiyorum.