Merhaba Arkadaşlar,
Dün aracımı teslim aldım. Orjinal paspas bayi de olmadığı için söyleyecek bişey olmadı. Ancak standart verdikleri kauçuk paspas üzerindeki desenlere göre kesim yaparsam, araca tam olacak yapıda. Kendim kullanmasam bile veririm bir ihtiyacı olan birine diye almamazlık etmedim. Bagaj halısı, havuz kadar olmasa da tatminkar olduğu için ona da birşey söylemedim. Araç tanıtımı konusuna pek girmeyeceğim. Zira ben biraz titiz olduğumdan daha fazla araştırma yapmıştım ve onları sabırla dinledim.
* Fatura bedeli alınan toplam ücretin altında. Bunun sebebi ruhsat vs. gibi işlere koşturdukları için arkadaşlar bunu hizmet bedeli olarak aldıklarını, bunu daha sonra faturalandıracaklarını beyan ettiler.
* Araçla birlikte kutu içerisinde 8GB usb, 1 anahtarlık ve 1 ruhsat koymak için deri kılıf verdiler. Ben olsam o USB içerisine Skoda reklamlarını, iyi günlerde kullanma dilekleri vs. atar, kullanıcıya bir jest yapardım.
* Far yıkamayı test ettirdim, bu arada cam fıskiyelerinin tam ayarlı olmadığını fark edip tekrar ayar çektirdik.
* Araç üzerinde gelen lastikler Continental.
** İlk 1000 km'de 3000 devir üzerine pek çıkmayın diye bir yerde birşeyler okumuştum. Aracın tepkisi gayet güzel. Jetta ile kıyaslarsam, daha sessiz, ancak Jetta'da daha çok koltuğa gömülüyorsunuz ve jetta virajlarda daha güven verici. Yol sesi vs. almıyor. Xenon farların ayrı bir havası var. Hız sabitleyici harika bişeymiş. Yakıt tüketimi ilk kullanımdan dolayı sanırım 5.0 Lt. Ancak 115 - 140 arası kullandığımızı belirteyim.
Telefon tutucu, küllük verildi araçlar birlikte. Kapı yanında olması gereken çöp kutusu standart değil sanırım.
Bolero ekrandaki Smartlink uygulamasının nasıl sonuçlanacağını merak ediyorum. Bu arada Bolero ekranda oynama vs. yok.
*** BOYA kontrolünü kendileri gözümün önünde yaptılar. En yüksek rakam 100. İçim bu konuda rahat
.
** İyi niyet garantisini sordum, tatmin edici bir cevap alamadım.
İlk izlenimler güzel. Allah herkese istediklerini hayırlı bir şekilde nasip etsin.