0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
...Arac hızlanırken ilk kalkışta bana çok seri gelmedi bir de dsg den sanırım gaz tepkisinde gecikme var gibi hissettim. Bunda önceki aracımın tork konvertörlü otomatik dizel olmasının etkisi olabilir sanırım...
...Bir de hızlanırken turbodan mı geliyor bilmiyorum spor araçlarda gelen gibi bir uğultu hissettim. TSİ motorlara mı has yoksa fabia da eleştirilen yalıtım konusundan mı tecrübelerinizle aydınlatırsanız sevinirim...
Bu motor sesi diğer polo,ibiza,rapid, jetta türü araçlarda var mı? fabia yalıtımından mı yoksa diğer modellerde de mevcut mu?
Bende rapid i kullandığımda bu durumu hissettim. Gaza yüklenince fırlıyor ama yinede çok kurcalamadım otomatik almayacağım için ama mutlaja spor modu vardır. Yoksa o şekilde o tepkiler çekilmez.İşin garip tarafı 5 km/h de atıyor diyorsunuz mesela fakat benim araçta 20 km/h e gelince 2 ye at diyor. Nasıl yazılım yapıyorlar anlamak mümkün değil
Sizin aracınız manuel ise dikkat ederseniz manuelin 5 ileri kademesi DSG' nin ise 7 ileri kademesi var.:wnk:
Arkadaşlar merhaba Arac hızlanırken ilk kalkışta bana çok seri gelmedi bir de dsg den sanırım gaz tepkisinde gecikme var gibi hissettim. Bunda önceki aracımın tork konvertörlü otomatik dizel olmasının etkisi olabilir sanırım.