škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

servis bakım

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ilbilge

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
2011 model 1.2 TSI DSG Yeti aracım var. Servis bakımı geldi Aksaray İlinde ikamet ediyorum servis için Ankara'ya gitmeyi düşünüyorum. Ankara'da bulunan iki yetkili servisten hangisini tavsiye edersiniz yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler

Çevrimdışı murat08

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
ankara çiflik kavşağında skoda efe var tavsiye ederim skoda ant tan daha önce araç satın almıştım ikisiylede münasebetim var efenin servisi daha büyük ve kapsamlı zaten honda ile birlikte daha fazla usta ve teknik elemanları var

Çevrimdışı Özgür Şahin

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.mesutozil.com
merhaba, efe'de tadilat olduğu için oranın müşterileri de bir süredir and'a geliyorlar diye biliyorum.

Çevrimdışı murat08

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
tadilat tam olarak bitişikteki skoda binasında var bundan ötürü hondanın servis i içinde skoda ile ilgileniyorlar ben 15 gün önce uğradığımda ole oldu skoda bölümü hondanın içine çekilmiş

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Öncelikle "Tanışma" alt forumunda kendinizi tanıtan bir başlık açın lütfen.

Donanımhaber'de de yazdığım gibi Efe'yi de arayın, onlar belki daha erkene randevu verebilir. Bakım fiyatlarını da sorun. Eğer uygulama değişmediyse And yağı dışarıdan kendinizin götürmenize izin veriyor, Efe ise vermiyor. Bu şekilde bakımı daha ucuza mal edebilirsiniz. Benim şahsi tercihim ise Efe.
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı Toygar

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Aralık'ın 19'una kadar geçerli olan indirimi de kaçırmayın ;)