Evet testleri birde minik canafarlarla yapsınlar görelim. Benim oğlan 9 aylıkken elini bir attı 3 tuş birden söktü.:kiki:
Geçen ay su döktü hemen kapatıp fönle kuruttum ama bir kaç tuşda sorun var basınca yanındaki harfide yazıyor. :hanz:
Aynen, elimdeki topitop 5 yıllık. Hiç servis yüzü görmedi, çektiği çile tahakkuk edilemez düzeyde, hala iyi kötü hizmet veriyor, ısınma sorunumuz var ama işlemcinin alt kapağı delip hallettim, buda genel durumu
Muhtelif yerlerinde defalarca kez masadan düşmeye mukabil ayrışma, çatlamalar mevcut. Ama şiddeti göz önüne alınca oldukça sağlam olduğunu düşünüyorum
3 firem var, 6-7 tanede geri taktığım
malum canavarlar elinde sert plastik pyuncaklarıyla çaaat diye indiriyor klavyeye basma umuduyla :lol:
Boyada biraz atma olsada sağlam yine, pas yok :lol: Megane I ler gelir aklıma hep şu boya atıklığını görünce
burda bi çatlak var, ekranı indirip kaldırmam risk teşkil ediyor maalesef, fazla kıpraştırmam.
burdada bi ayrışma söz konusu
burada kırılmış
birde en enteresanı, annemin kabusum olan, önüne gelen her şeyi yok eden hayvanüstü temizlik robotu rainbow'un açtığı yaralardan sadece bir kaçı, ne kablolarımı yedi...
bu kablonun etrafı çelik örgü idi yanılmıyorsam ben onarırken aklımda öyle kalmış, sağlam bişey, zaten o makineye giripte yaşayan tek kablo bu oldu.