Fatih diğer konuda da yazdım, dengim değilsin diye. Onun için seninle yarışacak durumum yok, gerek yok. Sen bu şekilde devam et. İnanmışsın birşeylere, peşinden git. Ben hala diyorum ki bu e-posta standart ve basit bir e-posta. Tecrübeyle sabit diyorum, hala inatla ısrar ediyorsun. Madem hak arama kabiliyetin çok iyi, bu e-posta ciddi bir e-posta, Yüce de seni çok ciddiye alıyor; istesem arabayı da değiştirtirim falan yazmışsın, değiştirtsene niye bu forumda haybeye vakit kaybediyorsun. Sen o arabayı bu yazdığın nedenlerle degistirt ben senden yine özür dilerim, hiç gocunmam, bir de konu açarsın, sabit konu yaparız diğer üyelerde faydalanır. Ama yine "yapardım da, ederdim de, öyleydi de, böyleydi de..." deme. Birşeyi yap. En azından sıfır araban olur, bu kadar da şikayetçisin, satar başka birşey alırsın, değil mi? Ama sen birşey yapmazsan bu konuyla ilgili, ya da yapar birşey elde edemezsen gelip burada konu açıp özür dileyecek misin bu forumdan?
Bu arada başka bir basit e-posta at istersen, bakalım nasıl yanıt verecekler? Mesela döşemenin kalitesiz olmasını sikayet et...