škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

satılık skoda fabia 3 4000 km

Dre42 · 23 · 5601

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Dre42

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar aracım bazı nedenlerden dolayı kısa bi süreliğine satılıktır.1.0 ambition modeli renk şeker beyazı hata boya vs hiçbir şey yok.fotoğraflar yok araç konyada görmek isteyenler gelip görebilir 39.500 tl pazarlıksız son fiyatım tercih edenler 41.500 e sıfırını alabilir böyle muhabbetler açmazsak sevinirim

Not:Özel bir durum sebebi ile kısa süreliğine satılıktır araçla ilgili sorun yoktur.
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2015, 20:00:50 Gönderen: Dre42 »

Çevrimdışı Dre42

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaslar  aracım satılıktır bi miktar param var değiştirme amaçlı  satıyorum aciliyeti yoktur  arabamın bi sorunu da yoktur.forumdan arkadaşlara biraz indirim yapabilirim.

Malum site linki: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-5500-de-tertemiz-fabia-261098292/detay

Siteden alıcısı çıkarsa eğer 4-5 günlüğüne son fiyatı 38 bin liradır.bi araba buldum o yüzden uygun fiyat yazıyorum geri gorus kamera ekstrasi vardır.
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2016, 21:20:27 Gönderen: Dre42 »

Çevrimdışı mcb951

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Hayırlı satışlar kardeşim. Gönlüne göre olsun...

Çevrimdışı Dre42

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Eyvallah abicim. Rabbim keyfiyetten satmayı nasip etsin hepimize

Çevrimdışı Uğur57

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Fiyat biraz fazla geldi bana kampanyayla beraber 39500 tl sıfırı, ha belki ekstrası var diye düşünmüş olabilirsiniz hayırlı satışlar dilerim :)

Çevrimdışı Dre42

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur57;553103
Fiyat biraz fazla geldi bana kampanyayla beraber 39500 tl sıfırı, ha belki ekstrası var diye düşünmüş olabilirsiniz hayırlı satışlar dilerim :)

Tesekkur ederim abicim ciddi alıcısı çıkarsa son fiyatım 38 olur ki o da kısa sureligine.su an bayilerde bu arabayı 39.500 e almak pek mümkün değil gibi 2015 model arabaları bitirmisler çünkü. 41.550 su an fiyatı değişirmi bilmiyorum artma ihtimali var azalma ihtimali yok :)
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2016, 21:25:50 Gönderen: Dre42 »

Çevrimdışı Dre42

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Fiyat ayrı konu, buradaki 2 bayide de fabia yok, 2 ay süre veriyorlar, ibiza ile polo da aynı...
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

Çevrimdışı Dre42

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Engin E.;553121
Fiyat ayrı konu, buradaki 2 bayide de fabia yok, 2 ay süre veriyorlar, ibiza ile polo da aynı...

Abi  buradaki bayiler de sadece sıra alıyoruz araç elimizde yok diyorlar o yüzden hele ki 38 bine uygun bi fiyat yazdığımı dusunuyorum. Ben sıfır  aldigimda böyle fabia olsa alırdım

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Şu an sıfırı en erken 2 ayda gelecekse, sizin arabanız gayet cazip  tabii...Umarım istediğiniz gibi olur...
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

Çevrimdışı Dre42

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Engin E.;553212
Şu an sıfırı en erken 2 ayda gelecekse, sizin arabanız gayet cazip  tabii...Umarım istediğiniz gibi olur...

İyi dileklerin için teşekkür ederim abi.bi araba denk geldi uygun fiyata o yüzden fiyatını düşürdüm inşallah olur gonlumuzce

Çevrimdışı Dre42

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Güncel fiyat yarına kadar 38000 TL.yarindan sonra malum sitedeki fiyatı olan 39.500 den satılacaktır.

Çevrimdışı Dre42

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Fiyat ilanımdaki fiyattır talibi olduğum araç satıldığı için arabamın acelesi olmadığı için 39.500 e çıkarıyorum tekrar.talibi olursa eğer forumdan arkadaşlara ufak indirimler yaparım