0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben onu almak için arabamı satılığa çıkardım diyebilirim gerçekten iyi fiyat vermiş ve karaman çok yakınımda.ama ha deyince satılmıyor araba da 36 bin gibi öldü fiyatada vermek istemiyorum arabamı bakacaz artık hayırlısı.sahibi ile görüştüm benim araba için gokmen vw bayiden fiyat alacak.olmazsa arabayı isteyen bi arkadaş daha varmış onunla anlaşacaklar.ne diyelim Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin o arkadaş da alırsa
Yapma yaw, ben de gördüm ilanı da dedim adama mesaj atayım kardeş takas edelim üstüne verelim diye...Sonra vazgeçtim ama. Dedim herif söver bize şimdi:kiki:
İlan yayında değildir arkadaşlar hayırlı olsun sahibine satılmış
Vallaha hayırlı olsun ne diyeyim. Az daha birinden borç alıp teklif edecektim. Adama o paraya satılır mı diye mesaj atmamak için zor tuttum kendimi. Demek düşeş denk getirmiş alırken. Dedim ya bayiler ilk gelen çeşit çeşit aracı çok uygun fiyatlara vermiş işte.
Enes yakışırdı senin gibi öğrenci adama[emoji4] makine çok güzelmiş harbiden, kırmızı-siyah candır[emoji106] bu arada geliyosun dimi cuma günü?[emoji12]
Eyvallah abi güzel arabaydı cidden yine arabam satılıkta dursun da böyle uygun arabalar geldiğinde pat diye satılmıyor çünkü çok isterdim abi inşallah başka sefere
Aynen bende önceki aracımı ilana koyduktan 1,5 ay sonra satabilmiştim hareketli sezon olmasına rağmen. Şuan piyasada durgun tabi ama eğer böyle bi değişiklik düśünüyosan ilanı kaldırma bencede. Güzel olurdu senide buluşmada görmek. Transfer ve konaklama hizmetlerini karşılarız bak[emoji4]
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-en-ucuzu-bu-acil-satlik-ciddi-alicilar-rahatsiz-etsin-261442148/detayBu araba fiyatı 36000tl Ambition 1.0 Kırmızı
Aracı satmak istiyorsunuz saygı duyuyorum fakat fabia alt başlığı altında sürekli bu konuyu görmek can sıkıcı olmaya başladı. Bunun için bir bölüm var ki orda da konu açmışsınız zaten.
Ben sürekli aracimla ilgili paylaşımlar yapmıyorum arkadaşlarin yazdığı şeylere cevap veriyorum sadece.sıkıcı olmaya başladı ise yönetici arkadaslar konuyu kapatabilir sizin gereksiz yere tepki gostermenizi anlamış değilim