0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çıtalar kendinden yapışkanlı mı yoksa başka bir şey mi kullanmak gerekiyor sabitlemek için?Ben de incelemiştim bir kaç ürünü aliexpresste altında kendi yapışkanı vardı. Açıkçası nasıl bir gücü olduğunu bilmediğim ve ayrılıp kopacağını düşündüğüm için vazgeçmiştim.
denemek için, ayrıca hava soğuk olduğu için sadece sol arka kapıya taktım. Ürünü yerleştirmeden önce yapıştırılacak yerde prova yaptıktan sonra ıslak mendil, boya kili ve İP ile yapıştırılacak alanı temizledim. Sonra da çıtayı yerleştirip üzerini bez ile bastırarak tam yapışmasını sağladım. Epey iyi yapıştı sanki. Görüntüde takdiriniz. Benim plastik-krom karışımı çıtalar biraz daha hoşuma gidiyor. Krom pedallarıda takmaya çalıştım ama oturtamadım, galiba pedalların üzerinde bulunan orjinal pabuçları çıkartıp öyle takmak gerekiyor. Vidalık bir iş yok sadece giydirme şeklinde gibi ama yinede orjinalleri çıkartacağım diye zorlamak istemedim. İnternetten baktım ama skoda rapid ile ilgili çok şey bulamıyorum. Bilen bir arkadaş yardım ederse sevinirim.
Sipariş konusunda yardımcı olurmusunuz farklı ürünler içinde ?
Merhaba arkadaşlar, aliexpressten aldığım anahtar kılıfı bugün geldi. Epey hoşuma gitti resmini atayım dedim.
Çıtalar 20 $, pedal seti 6,9 $. 02/01/2016 tarihinde sipariş verdim. Kargo ücreti ödemedim