0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bagaj ışığını led beyaz yapın çok memnun kalacağınızdan emin olun :ok:
nasıl yapabilirim? elektrik işinden pek anlamam :confused:
Ben de beyaz led ampul taktım çok şık oldu özellikle gece bagajı açınca harika ışık veriyor
Bu akşam size resimli bir şekilde anlatım yaparım gece özellikle çok kullanışlı oluyor orjinal ampul neredeyse hiç kullanışlı değil akşam karanlık bir yerde iseniz, resim nasıl atılır büyük şekilde yardımcı olursanız sevinirim:ok:
hizliresim sitesinde fotoğrafları yükleyerek verdiği linki kopyalayıp buradaki mesaja yapıştırarak fotoğraf yükleyebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar ben de spaceback için krom cam çıtası baktım ama hiçbir yerde bulamadım. Sedanlar için var ama bizimkilere uyar mı bilmiyorum. Daha önce araştıran ya da bulan var mı?
merhaba arkadaşlar spaceback için krom cam çıtası buldum aliexpresste ama daha önce hiç alışveriş yapmadım yarımcı olur musunuz. ürün sayfasında 55 dolar görünüyor ödeme sayfasına geçince satıcı 50 dolar üzerine 2 dolar indirim kuponu veriyor onu kullan dediğimde 53 dolara düşüyor (her şey normal) ama kullanmadığım zaman 29 dolara düşüyor hiç bir şey anlamadım. linki gönderiyorum bi deneyip yardımcı olursanız sevinirim. https://tr.aliexpress.com/item/free-shipping-car-window-trims-for-skoda-rapid-spaceback-2013-2014-2015-2016-304-stainless-steel/32731129004.html?spm=2114.13010108.99999999.8.W4JuOD
][/URL]KROM CAM ÇITALARI , RÜZGARLIKLAR ve PAÇALIKLARI EKLEMİŞTİM