0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gavurlaştırdık ecük [emoji23]Alıntı yapılan: DDŞ!;547439Aaa abi fotografta gormedin mi? Ayarli amerikan park modulu taktik
Aaa abi fotografta gormedin mi? Ayarli amerikan park modulu taktik
...Herkesin nicknameini aşğağıdaki gibi resme işleyecek bir babayiğit yok mu yahu?!:DAlıntı yapılan: Engin E.;547329Telefondan zor...pc ye geçip yapayım senin için....
Telefondan zor...pc ye geçip yapayım senin için....
Valla bu fotoğraf işinden pek anlamıyorum, elimden geldiğince çekmeye çalıştım inş. beğenmişsinizdir. Bu arada bizim arabaya nazar değdi herhalde, buluşmadan sonra konyaya gittim orada arka tamponu göçerttiler otoparkta, akşam ankaraya dönüşte de sağ ön lastik patladı.
Abi parklari acinca sinyallerin yaniyo turuncu turuncu iste made in Turkey bu
Madem made in Turkey, ABD' lilere niye bok atıyorsunuz ki?:kiki::favo1:
....................Lan?! Bunun konusunu niye görmedim ben?:hmm::blm:N' oldu bizim bu iş Engin?:huh:
Konusu yok ki...zaten varıdı passat, 2. araç yani... ...
Aha! Yaşlılık işte! Ben onu yeni gelen Golf zannettim ya la!:rm:
Yaşlanan adam yanıyo muydu, üşüyo muydu? herkesin üstünde palto-mont var, Ender, Doğukan'la, ben cıscıbıl dolanmışız...içimiz yanıyor ya ondan herhal...
En çok özkanla ben inceledik ama dikkat ettiysen maaşallah ı eksik etmedik, kazası cezasız dedik, bu musibet nereden çıktı ki?Bununla geçmiş olsun, en büyüğü bu olsun, cana gelmesin...
Abi geçmiş olsun
Geçmiş olsun Buğra. Benim de o yolda 2 haftalık nokianıma çivi girmişti.Cana gelmesin.Walla anlasanda anlamasanda sonuç olarak fotoğraflar 10 numara[emoji4] Tşk!
Geçmiş Olsun Buğra
Benim ki fazla kilolardan:++: