0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese merhabalar. Galiba yedek anahtari kaybettik. Simdilik ortalikta yok. Arac kaskolu servisle gorustum 700 tl diyor. Kasko karsiliyormus ama kaskoyu deldiriyoruz:confused:
Neden bu kadar dalgaya alındı anlamıyorum. Herhangi bir çalınma durumunda bile kasko direk yedek anahtarı istiyor sizden. Aksi bir durumda ödeme yapılmıyor
Benim de derdim bu. Yoksa yedek anahtar cok kullanilmiyor. Ama en ufak bir olayda ilk sorduklari soru yedek anahtar.20 30 tl dediginiz olay nedir? Serviste anahtar isteyince aracin da kodu degisiyor. Yani eski anahtar acmaz oluyor.
Şişirme falan değil, arabanın kayıp anahtarı, kötü niyetli birinin eline geçerse işe yaramasın diye anahtar+ immo beyni+ kontak ve diğer göbekler değişiyor...böylece bu rakam çıkıyor.sadece anahtar olsa serviste 150, 200 civarı, piyasada ise 50-100...
Servise sordum gobek veya kontak degismiyor. Sadece sifir bir anahtar gelecek. Aracin kodu degisecek. Bendeki anahtari da yeni koda gore kodlayacaklar. Yani eski anahtar yuvaya girecek fakat araci calistirmayacak.Servis kaskonun delinecegini soyledi ama keske delinmese:mad: