bukadar üye rahatsız olmadı yazdıgım yazı gayet açık diye düşünüyorum
Yazım aynen bu şekilde
yeni kasalardan sözetmiştim(2015). kullanıcı yorumlarını takip ediyorum buradan onlara dayanarak konustum ama yinede emin değilim tabiki.
2009 aracımda da vardı benim bu özellik aslında. ama yeni kasalarda bulunmaması büyük eksik
ikaz lambasının aracımda bulunmaması ve sayfada yorum yapanların söylediklerinden yola çıkarak yeni kasa arabalarda yani 2015 model araçlarda da aynı sıkıntının var oldugunun kanısındayım. sözümü noktalarken tabiki yorumları göz önünde bulundurarak bu yorumu yaptıgımı yazımda iddaa etmedigimi ve' de emin olmadıgımı belirttim. Gayet Sade ve açık bir yazı oldugunu düşünüyorum. ama sizin laf kalabalıgı yaptığınızın kanısındayım
Siz benim neyi kasttettiğimi gayet iyi biliyorsunuz da sanırım işinize gelmiyor. Sayenizde bu forumda 2 konu kapandı, ki uyarı cezası da aldınız. İnsanlar da gayet rahatsız oldu yazdıklarınızdan. Bence uzatmayın. Size şans verdik, üyeliğinizi iptal etmedik, gerekirse onu da yaparız.
Kemer ikazı konusunda önceki mesajım geçerli, okuyanlar ne demek istediğimi anlarlar zaten...
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2015, 12:04:39 Gönderen: enoktakenokta »
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...