0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vallahi bana çok kötü gelmişti Can. Klima açıksa cama su püskürtürken özellikle kapatıyordum; o derece yani.
Valla şu sıralar arabam hep mis gibin kavun koktuğu için antifiriz falan duymuyorum[emoji2][emoji23] her binen oh bidaha nefes alayım diyo ki bu daha el freninin orda durduğu hali[emoji2] havalandırmaya yakın olsa kimbilir nolur [emoji2]
Bizim daha 0 kokumuz duruyo gardaş. Kavuna portakala bulaşmıyoz çok şükür[emoji12]
Ama o koku sakın Shell'inki olmasın:D Rezalet bir kokusu vardı, bir daha almadım zaten.
Shellinki en sevdigim. Yuksek alköllü.Bi sikiyorum (bi de sek koyarim ben onu) aman tanrim yok boyle bir kafasi. Stresli aksam eve donus yolculuklarinda en buyuk dostum. 10sn fiskirtip kaloriferi bi aciyorum 30sn sonra ne dert kaliyor ne stress. Mutlu aptal bir sekilde eve gidiyorum
Dostlar Purgator deneyen var mı?
O ne olaki? Kafasi yuksek biseyse denerim
Seninkine direkt votka mı koysak acaba:hanz:
Onu ben depoya koyuyorum abi. 1 depoya 35lik ya da 50lik. 70lik koyunca sapitiyo o skyline eskisehir yoluna gelicek uleeenn diyo. Sonucunu biliyosunuz
ekonomik en güzel çözüm cam suyuna 1 lt sirke doldurun hem donma olmaz hemde camları tertemiz yapar hiç bir zararı yok ben bu şekilde kullanıyorum.Bu yöntemi otobüs sektöründe çalıştığım için doğuya çalışan firmamız var onlardan öğrendim
Ne sirkesi kullanıyorsunuz? Bunu denemek istiyorum.
ekonomik en güzel çözüm cam suyuna 1 lt sirke doldurun hem donma olmaz hemde camları tertemiz yapar hiç bir zararı yok...