0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yalan yok denemedim bakalım ilerleyen zamanda belki mezun olunca Tüv e iş başvurusu yaparım. İstasyon müdürü ya da müdür yardımcısı olarak alıyolar. o zaman seyredin istasyon nasıl olurmuş
Bize de rahatlık olur keşke yapsan bunu reis düşündümde sen İstanbul'da yaptırmaya devam et Akyurt daha uzak senin eve
Emisyonda alman araçlarının sorunsuz olmasının sebebi düşük hızlarda emisyon normal görünüyor. Hızlanınca emisyon yükseliyor. Bunun dışında arka tarafta ve ön tarafta kapalı bir alan yok bekleme salonu var ama orda beklerseniz aracı muayene ettiremessiniz. Ve park alanı çok dar araçlar hep istasyon dışında kalıyor yada çok sıkışık bir alan oluyor içerde. Örneğin logo tescili yaptırıcaz her aracı giriş kapısına kameranın önüne kadar bekleyip orada işlemini yapıyorlar ve yaptıracağınız araç sayısı çok ise park bölümü ister istemez birbirine giriyor.
Amerika da bu sorun farkedildi bir şekilde, biz neden farkedemiyoruz önemli olanda bu birşeyleri de önce biz farkedelim biz yapalım öncü olalım Büyük devlet bu şekilde olunuyor işte, biz farketseydik bile halı altına süpürürdük tıpkı şuan olduğu gibi sonuçta bu öğrenildi bu araçlar yolda 10 km suratlede gezmiyorlar ne yapıldı hiç diceksiniz ki dünya da ne yapildi? Bende diyorum ki 1 konuda da sen öncü sen lider ol koyun muyuz biz sürüyle hareket ediyoruz sürekli.. Türkiye de bir fabrika kurduk diyelim bacasından da zehirli gaz saliyoruz cezamizi kesmezler mi buda aynı şey en azindan tazminat davası açılsın Çernobil faciasi sonrası Rusyadan tazminat alacagimiza bakanlar TV lere çıkıp çay içtiler bakın birşey olmuyor diye sanki siyanür iciyorlar anında tesir edip öldürecek yıllardır insanlar Çernobil yüzünden hastalandı Ruslar radyasyonu radyo dalgaları ile karadeniz üzerine itmisler. Biz ne yaptık hic munasır medeniyetler seviyesine ulaşamadık henüz. '' Beni olağanüstü bir kişi olarak yorumlamayınız. Doğuşumdaki tek olağanüstülük TÜRK olarak dünyaya gelisimdir '' M.Kemal ATATÜRK
Konu Sahibi emisyon konusunda sonuna kadar haklı olduğunu düşünüyorum amerikadaki değerler bizim ülkemiz içinde aynı olmalı niye onlar insanda biz neyiz ve wv yaptığı bu hileyi hepsi biliyor ve kabul ediyordu CEO neden direk istifa etti sizce şimdi marka tarafrarligi yapmanın alemi yok.Adamlar yaptıklarını kabul etmiş siz bu arabaya biniyorsunuz diye inkar ediyorsunuz
... amerikadaki değerler bizim ülkemiz içinde aynı olmalı niye onlar insanda biz neyiz ...
ABD' de araçların ölçümleri motorun hemen her devrinde yapılabiliyor. Biz de o alt yapı yok maalesef. Daha yetkili servisin ayarladığı far ayarıyla TÜVTürk' ün far ayarı standartı tutmuyor.
... önleri kar arkaları yaz lastikli araba muayneden geçti ...
geçtiğimiz yaz aylarında götürdüm muayeneye bende. sol fren yanmıyor dedi, oysaki yanıyordu güzel güzel patlayacağı tutmuş. yan perondaki araba stop etti, itekleyerek çıkardılar ama muayeneden geçti inanamadım.