Cuma günü yeni aracım BMW 520 i'yi teslim aldım.
Araç comfort+premium paket. 182500 tl'ye mal oldu. İki yıl kasko, 3 yıl servis, boya koruma, deri koltuk koruma, orijinal kauçuk paspas hediye ettiler. Kocaeli bayiinden aldım. Yalnız ilgileri, davranış şekilleri on numara. Kendinizi gerçekten değerli hissettiriyorlar. Bugüne kadar hep VW grubundan (Seat, Skoda, Vw) 0 km araçlar aldım ama ilgi, elemanların bilgi ve nezaketi eh işte seviyesindeydi. Örneğin birkaç kez çarşıya gitmem gerekti kendi araçlarıyla bıraktırdılar, bir keresinde araç yoktu, hemen taksi çağırdılar, ücretleri kendilerinden olmak üzere istediğim yere götürmesini söylediler. Başka şehirden geldiğim için sabah gidince kahvaltı ikram ettiler. Araca gelince; başkaları ne der bilmem, herkesin kendi fikri ve zevki saygı duyarım ama bence bu araç ve tabi BMW başka bir dünya. Çok mutlu oluyorum araca binince, hayalet göstergeler, direksiyon ısıtma, elektrikli perde ve bagaj, soft close (vakumlu) kapılar ve tabi steptronic (bilinen adıyla ZF) 8 ileri şanzıman ile meşhur joyistik vites topuzu tam bir efsane. Ben bayılıyorum neticeten...