škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Maalesef Superb Serüvenim Bitti

haberci · 97 · 23252

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hkaydin

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Yılda 20bin km yapsa bir tanesinde hep gaza bassa 10 lt yaksa diğerinde 8 yaksa birisi 9000 tl eder diğeri 7200 tl. 1800 tl /20000 km eder. 10bin yapsa 1000 tl. 183 ibinde 1000 tl anlamsız. Verdiği kasko bedeli zaten fazla.
Sonuç olarak evde aslan besliyorsan ne kadar et tüketirim derdi olmaz veya bana göre olmamalı. Ha derdin yakıt ise o zamanda onu almamalısın.

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: baba63;549404
Hangi hesaba göre bin tl ? Neye göre ?

1000 lira olur, 3000 lira olur...bu parayı verebilecek adama çok da farketmez demek istemiş arkadaş...
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

Çevrimdışı baba63

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.medyaurfa.com
Alıntı yapılan: Engin E.;549410
1000 lira olur, 3000 lira olur...bu parayı verebilecek adama çok da farketmez demek istemiş arkadaş...

Öyle demeyin, (İmkanlar zorlanarak alındı) diye bir ifade var...Kasko ve bakım gibi avantajlarıda unutmamak gerek, bu konuda BMW gerçekten avantajlı.

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
İmkanlar zorlanarak 180 e araba alınmaz...
Zorlanarak 20 ye 30 a alınır, 180000 lik araba alacak olanın , zaten 150 gibi falan gibi bir parası var veya buna oranlı aylık geliri var demek olabilir, hiç parası olmayıp, geliri zayıf olup, 180000 borçlanacak hali yoktur sanırım.
Bu durumda da benzin, mazot parasını hesaplamak gereksiz olur.

Çevrimdışı baba63

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Engin E.;549415
İmkanlar zorlanarak 180 e araba alınmaz...
Zorlanarak 20 ye 30 a alınır, 180000 lik araba alacak olanın , zaten 150 gibi falan gibi bir parası var veya buna oranlı aylık geliri var demek olabilir, hiç parası olmayıp, geliri zayıf olup, 180000 borçlanacak hali yoktur sanırım.
Bu durumda da benzin, mazot parasını hesaplamak gereksiz olur.

Alınır, çevremde 80 90 bin TL borçlanıp otomobil alan insanlar var. Otomobil hastalık boyutuna ulaşan bir meraktır.

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ne diyim, Allah akıl fikir versin...

Çevrimdışı baba63

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Engin E.;549418

:):ok:

Çevrimdışı hkaydin

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: baba63;549417
Alınır, çevremde 80 90 bin TL borçlanıp otomobil alan insanlar var. Otomobil hastalık boyutuna ulaşan bir meraktır.

Onun bakım parası 1500 tl civarında. Hadi 2 sene borusan karşıladı sonra? Ki 5.20i ben sormuştum 12binde bakıma giriyor.

Zorlanarak 180bime bmw alıyorsa arkadaşın dediği gibi allah akıl fikir versin. Ailesinin hayat standardından çalmış.

Çevrimdışı baba63

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hkaydin;549424
Onun bakım parası 1500 tl civarında. Hadi 2 sene borusan karşıladı sonra? Ki 5.20i ben sormuştum 12binde bakıma giriyor.

Zorlanarak 180bime bmw alıyorsa arkadaşın dediği gibi allah akıl fikir versin. Ailesinin hayat standardından çalmış.

Herkesin kendi tercihi...

Çevrimdışı hkaydin

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: baba63;549426
Herkesin kendi tercihi...

Tabiki.

Çevrimdışı **SEMİH**

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: baba63;549414
Öyle demeyin, (İmkanlar zorlanarak alındı) diye bir ifade var...Kasko ve bakım gibi avantajlarıda unutmamak gerek, bu konuda BMW gerçekten avantajlı.

Öncelikle hayırlı olsun :)

Orta okulda bir arkadaşımla araba muhabeti yaparken biriktirilmiş parayla mercedes-bmw alınmaz demişti düşünün o yaşlarda bile bunu düşünebiliyorduk.
80-90 bin borca araba için giren varsa bana göre aklını yitirmiştir.

Çevrimdışı mustklc

• Gürültülü Tidiay
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Engin E.;549418

Burası küçük yer, dışarıyla işi olmayan aylık 1000 lirayla  çok rahat geçinir. Hal böyle olunca da öğretmen milleti  birbirinin gazına gelip sürekli araba yeniliyorlar. Mini cooper, hatta dodge nitro alanını bile gördüm.

Geçen sene biri 125 bin tl ye passat almış. Kendi de kirada oturuyor ama tercihidir tabi saygı duyarım.

Neyse, arabama bişey olacak diye korkarak sürüyor, uzun yola falan çıkmıyor kesinlikle.  Geçen burda bir çukura düşmüş, lastik yarılmış. Bizim araçlar da düşüyor ama alışkın tabi bizimkiler :).

Bayiye sormuş, yeni lastik ne kadar. Demişler tanesi 700 TL. Adamın başından kaynar sular dökülmüş. :D   Flat lastik, bir de  üstüne 3-4 hafta beklersin yurtdışından gelecek demişler.

Yani demem o ki insan bazen parasıyla rahatlık umarken rezil olabiliyor.
Aslan besliyorsan yemini vermeyi de göze alacaksın :gut:

Çevrimdışı tuncay81

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hkaydin;549424

Sabit bir bakım aralığı yok. Araç kendisi belirliyor kullanım tarzına göre İstanbul da sakin kullanımda genelde 8-10 bin km arası servis istiyor.

Çevrimdışı hkaydin

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: tuncay81;549514
Sabit bir bakım aralığı yok. Araç kendisi belirliyor kullanım tarzına göre İstanbul da sakin kullanımda genelde 8-10 bin km arası servis istiyor.

İsterlerse servisten çıkmayalım. Bu ne yaa önceden bmw 30binde giriyordu. Ne oldu da bu kadar kısaldı.

Borusandaki çalışan bana arabaları çok az marj ile satıyoruz. Parayı da servisten kazanmamız lazım dedi. Ki bu aslında diğer arabalar için de doğru.

Çevrimdışı baba63

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hkaydin;549517
İsterlerse servisten çıkmayalım. Bu ne yaa önceden bmw 30binde giriyordu. Ne oldu da bu kadar kısaldı.

Borusandaki çalışan bana arabaları çok az marj ile satıyoruz. Parayı da servisten kazanmamız lazım dedi. Ki bu aslında diğer arabalar için de doğru.

Servis aralığı gerçekten çok azmış...