Teşekkür ederim, biraz açabilir misiniz istirham etsem, zira ben hissi davrandığımdan makul sonuca ulaşmak için sizlerin yardımınıza ihtiyacım var...
Not: Fiyatı özel mesaj attım...
Aman aman, sakın düşünmeyin.
Birincisi zarar edersiniz, çok net. İkincisi Nissan parasının arabası değil, bende Qashqai vardı, işçilik kalitesi vasattı. Tavan perdesinin çıta kaplamasını gitmişler, sol yolcu kapısının orada birleştirmişler, görüntüyü hayal edin. İç aydınlatmada 20 yıllık Megane'nın lambalarının aynısını kullanmışlar. Abuk sabuk yerlerden tasarruf, mesela cam açma düğmelerinde aydınlatma yok.
Bakımı pahalı ve 10.000 kmde bir yapılıyor. Otomatik vitesi nadir de olsa sorun çıkartabiliyor.
Güzel yanları ise şehir içinde az yakması. Ama şehir dışında düz vites olmasına rağmen 5'in altına zor düşüyordum. Yüksek araç olduğu için hızlandıkça rüzgar direnci artıyor. Şehir içinde 70 km ile 3.7 yaktığımı bilirim. Tabi şehir içi derken açık trafikten bahsediyorum.
Kısacası kalite ve yol tutuş olarak BMW'yi mumla değil, kibritle ararsınız
Düzenleme: [MENTION=11879]kolgezer[/MENTION] arkadaşımızın da dediği gibi, 19 jantlar vardı, arkada oturanlar çok rahatsız oluyorlardı. Fren konusunda da aynen katılıyorum, 130 - 140'dan sonra bir sedan araç gibi güven vermiyor.
Ben de 1.5 DCI düz vites full (Pla. Pre. Pack) paketi vardı, bir senede zor sattım, ikinci el almış olmama rağmen 7 bin lira zarar ettim.