škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

2016 Model Superb siparisi verdim

smsener · 278 · 69848

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smsener

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Oncelikle tum forumdaslara selam.

Bugun Vosmer'den aradilar, aracim yola cikmis 3 hafta sonra teslim dediler.

Hayirlisi olsun insaAllah...

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar bu son kasa süperb fiyatları listede 73.000 tl en alt donanım,ama sahibinden com da daha pahalı active paketler benim kafam karıştı nedir ne değildir?
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı Yacops

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: smsener;549540
Arkadaslar merhaba,

InsaAllah sizlerede hayirli oludugu gibi banada hayirli olur.

Ozel uretim superb siparisini verdim, siparis numarasini aldim. Subat'ta nasipse teslim.

Arabam:
1.6 dizel dsg siyah
Acc
Serit takip,kor nokta, akilli far asis.
On diz hava yastiklari
Arka yan hava yastikla
Koltuk sogutma
Arkadan kumandali on yolcu koltugu

126200TL

Normal prestij paket 123900 + en az 8-9bin tl Nasıl 126200 E geliyor :)
%indirim aldınız mı?

Çevrimdışı smsener

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Yacops;557974
%indirim aldınız mı?

Siparisi ilk verdigim ve yaziyi yazdigim tarihe bakarsaniz ozaman liste fiyatinin 119500"opsiyonlar oldugunu anlarsiniz diye dusunuyorum.

Simdi aradiklarinda zam var dediler, fiyati calisin, konusalim yine dedim.

Valla indirim konusu anladigim birsey degil. Sevdigimiz birkac buyugumuzun araya girmesi ile verilen bir fiyatti.

Normal fiyat 131000 idi 126 oldu.

Simdi zam var, kac olur bakacagiz. Tum zammi yansitmalari halinde alimdan vazgecerim olur biter.

1 yil farki 4bin cok.

Vdf finansta 2015 prestij dsg 115900 gozukmekte ve ben bunu anlamadim, bunuda soracagim. Model farkli 8bin oluyor.

Çevrimdışı Yacops

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Yacops;557974
%indirim aldınız mı?

Biz de 2016 1.6 tdı Dsg Prestij paket araç konfigüre ettik.
Üzerine ek. Olarak,
3 bölgeli iklimlendirme
Adaptif hız sabitleyici
Şerit takip,kör nokta ve akıllı far asistanı
Colombus 8"
Canton müzik sistemi
Arka koltuk konfor paketi
Isıtmalı ön cam
Isıtmalı cam suyu
19 phoneix
Panoramik tavan

Verdikleri fiyat:
123.900+ 24.800 = 148.700

Siz Nasıl 126200 E mal ettiniz anlayamadım. :confused:  şimdi anladım :)
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 19:10:05 Gönderen: Yacops »

Çevrimdışı Yacops

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Kimse Colombus ve Canton tercih etmiyor?
Prestije eklenen bu donanımlar satarken satış fiyatını Nasıl etkiler bunu da merak ediyorum?

Çevrimdışı smsener

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Yacops;557978
Kimse Colombus ve Canton tercih etmiyor?
Prestije eklenen bu donanımlar satarken satış fiyatını Nasıl etkiler bunu da merak ediyorum?

Ben tercih etmedim cunku araci makam araci olarak kullanacagim. Muzik azda olsa calar ama prof birseye gerek duymadim.
Colombus tercih etmedim, garmin gps 750tl. Genis ekrana ihtiyac duymadim hic.

Satarken elbette pozitif etki yapar ama bunlara sahip olmak isteyen kac kisi cikar ve bu kisilerin kaci hakkini vermek ister asil soru bu bence.

Sizede araciniz hayirli olsun insaAllah

Çevrimdışı Yacops

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Teşekkür ederim. Bir şey sormak istiyorum:
3 bölgeli iklimlendirme sistemi ön taraftaki havalandırma kapalıyken arka taraf sadece açılabiliyor mu? Ya da  yazın arka koltuklarda oturanların daha verimli daha hızlı serinlemesinde faydası olur dimi? Harici olarak iki koltuk arasına ayrı bir klima mı yerleştriyorlar?

Çevrimdışı smsener

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Yacops;557991
Teşekkür ederim. Bir şey sormak istiyorum:
3 bölgeli iklimlendirme sistemi ön taraftaki havalandırma kapalıyken arka taraf sadece açılabiliyor mu? Ya da  yazın arka koltuklarda oturanların daha verimli daha hızlı serinlemesinde faydası olur dimi? Harici olarak iki koltuk arasına ayrı bir klima mı yerleştriyorlar?

Bu sualeinize yetkin arkadaslarin,kullanan arkadaslarin cevap vermesi daha dogru olur.

Ben bu opsiyonu almadim.

tahminim on konsoldaki klima tuslarinin arkaya konmasindan ibarettir. On tarafin ayarladigi iklimlendirme yerine ozgun arka iklimlendirme.

Çevrimdışı Yacops

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Arkaya sadece tuş koyması ayrı hava ısısı sağlamaz gibi, belli ki harici bir ünite var

Çevrimdışı smsener

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaslar merhaba,

Nasipse arabam 10 gun sonra teslim olacak.

Android auto nedir? Google playde aratinca skodaya ait bircok sey cikiyor. Dogrusu nedir?

Bu android telefonu boleroda kullanmak icin ne yapmam gerek?

Bolero = smartlink midir?

Yada bolero cihaz, smartlink arayazilimin ismimidir skoda da.

Tesekkurler

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: smsener;560186
Arkadaslar merhaba,

Nasipse arabam 10 gun sonra teslim olacak.

Android auto nedir? Google playde aratinca skodaya ait bircok sey cikiyor. Dogrusu nedir?

Bu android telefonu boleroda kullanmak icin ne yapmam gerek?

Bolero = smartlink midir?

Yada bolero cihaz, smartlink arayazilimin ismimidir skoda da.

Tesekkurler

Aracınız hayırlı olsun. Sormuş olduğunuz sorularla ilgili birçok konu mevcut forumda, lütfen öncelikle forumun "arama" özelliğini kullanın.

http://www.skodaturkey.com/search.php?searchid=1198847
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı smsener

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: enoktakenokta;560187
Aracınız hayırlı olsun. Sormuş olduğunuz sorularla ilgili birçok konu mevcut forumda, lütfen öncelikle forumun "arama" özelliğini kullanın.

http://www.skodaturkey.com/search.php?searchid=1198847

Sn enoktakenokta;

arama özelliğini kullandım ama aradığım soruların cevaplarını bulamadığım için yazmıştım. Sizler konunun hakimi olarak, başlıklar içindeki cümlelerde anlatılmak istenileni mutlaka anlıyorsunuzdur ama ben; ilkkez Skoda kullanacak biri olarak hem terimlere hemde opsiyonların kullanım şekillerine yabancıyım.

belki o başlıklarda aradığım cevaplar gizlidir ama kullandığım sorunun benzer kalıpları olmadığı için anlayamıyorum.

yabancı forumlarıda okuyorum ama öncesinde hiç Skoda - VW kullanmadığım için terimlere ve donanımlara olan uzaklığım bunu zorlaştırıyor.

Elektrik - elektronikte Demeraj Akımı vardır. Kısaca; motor çalışma anında tam devri alınana kadar kullanılan normal akımın çok üzerindeki harcanan güçtür, yada arabanın ilk kalkış anında en çok benzini tüketmesi diyelim.

bende normal Skoda seviyesine gelinceye kadar çok gücünüzü harcayacayım :ok:

işin ironisi: belkide bu özelliklerin hiçbirini tam randumanlı kullanmayacağım ama servisin karşısında, aracı teslim alırken bilinçli tüketici olmak gerek. doğru yerde doğru sorular önemlidir.

saygılarımla.

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: smsener;560541
Sn enoktakenokta;

arama özelliğini kullandım ama aradığım soruların cevaplarını bulamadığım için yazmıştım. Sizler konunun hakimi olarak, başlıklar içindeki cümlelerde anlatılmak istenileni mutlaka anlıyorsunuzdur ama ben; ilkkez Skoda kullanacak biri olarak hem terimlere hemde opsiyonların kullanım şekillerine yabancıyım.

belki o başlıklarda aradığım cevaplar gizlidir ama kullandığım sorunun benzer kalıpları olmadığı için anlayamıyorum.

yabancı forumlarıda okuyorum ama öncesinde hiç Skoda - VW kullanmadığım için terimlere ve donanımlara olan uzaklığım bunu zorlaştırıyor.

Elektrik - elektronikte Demeraj Akımı vardır. Kısaca; motor çalışma anında tam devri alınana kadar kullanılan normal akımın çok üzerindeki harcanan güçtür, yada arabanın ilk kalkış anında en çok benzini tüketmesi diyelim.

bende normal Skoda seviyesine gelinceye kadar çok gücünüzü harcayacayım :ok:

işin ironisi: belkide bu özelliklerin hiçbirini tam randumanlı kullanmayacağım ama servisin karşısında, aracı teslim alırken bilinçli tüketici olmak gerek. doğru yerde doğru sorular önemlidir.

saygılarımla.

O kadar konu içinde aradığınız yanıtlar mevcut değilse umarım bu şekilde kafanızdaki sorulara yanıt bulabilirsiniz...
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı smsener

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
EK Bilgi;

Vosmer ile görüştüm. hemen cevap verdiler sağ olsunlar.

Aracımızı 2015 Aralık 26'da sipariş etmiştik. 2016 prestij dsg dizel.

Front Assist; sipariş ettiğimizde ACC alımında otomatik ekleniyordu, opsiyon listesinde yoktu, şimdi ise listelerde ücreti karşılığında alınabiliyor. Aracımız etkileniyor mu?

Cevap: Aracımızda PLI olduğu için ve  sipariş o zamanki listelere göre geçtiği için ACC+Front Assist mevcut.

Benim gibi sipariş verenlerin içi müsterih olsun, Front Assist olacak (anladığım)
« Son Düzenleme: 18 Şubat 2016, 09:40:22 Gönderen: smsener »