Aracınız hayırlı olsun. Sormuş olduğunuz sorularla ilgili birçok konu mevcut forumda, lütfen öncelikle forumun "arama" özelliğini kullanın.
http://www.skodaturkey.com/search.php?searchid=1198847
Sn enoktakenokta;
arama özelliğini kullandım ama aradığım soruların cevaplarını bulamadığım için yazmıştım. Sizler konunun hakimi olarak, başlıklar içindeki cümlelerde anlatılmak istenileni mutlaka anlıyorsunuzdur ama ben; ilkkez Skoda kullanacak biri olarak hem terimlere hemde opsiyonların kullanım şekillerine yabancıyım.
belki o başlıklarda aradığım cevaplar gizlidir ama kullandığım sorunun benzer kalıpları olmadığı için anlayamıyorum.
yabancı forumlarıda okuyorum ama öncesinde hiç Skoda - VW kullanmadığım için terimlere ve donanımlara olan uzaklığım bunu zorlaştırıyor.
Elektrik - elektronikte Demeraj Akımı vardır. Kısaca; motor çalışma anında tam devri alınana kadar kullanılan normal akımın çok üzerindeki harcanan güçtür, yada arabanın ilk kalkış anında en çok benzini tüketmesi diyelim.
bende normal Skoda seviyesine gelinceye kadar çok gücünüzü harcayacayım :ok:
işin ironisi: belkide bu özelliklerin hiçbirini tam randumanlı kullanmayacağım ama servisin karşısında, aracı teslim alırken bilinçli tüketici olmak gerek. doğru yerde doğru sorular önemlidir.
saygılarımla.