Kamyonun bıçağını koparmış ve içinden adam sağ çıkmış hocam....sonuçta arkadaslarin dediği gibi tank değil sağlamlık anlayışınız bıçak koparan arabada çizik olmaması ise haklisiniz kötü araba...ama bi renonun kaldırıma vurunca tekeri kopuyorsa ön taraf içine gomuluyorsa bana aynı kalite ve teknoloji de üretiliyor lafı yalan geliyor...
Allah ölenlere gani gani rahmet eylesin mercedesin sahibi parasını alır kaskodan ama canlar bi daha gelmez
Aslında kaza anındaki sağlanan güvenlikle arabaların kaliteleri arasında direk bir bağlantı yok.
Örnek olarak verdiğiniz Renault'ların son beş yılda çarpışma testlerinden beş yıldızdan aşağı almış bir modeli olduğunu sanmıyorum.
Yani Mercedes'de aynı koşullarda teste giriyor , Renault'da... Sonuçta belli başlı kriterler var bunları artık hemen her marka karşılıyor.
Tabi ki Mercedes gibi premium markalar güvenlik açısından bir adım öndedir. Ancak geçmiş yıllardaki testlere gidildiğinde hiç beklenmedik markaların hiç beklenmedik kötü sonuçlar aldığı da olmuş...