Merhabalar,
Aracımı 2016 Ocak'ta aldım Corrida Kırmızı renk style paket 1000km'de. 2 aylık süreçte benim eksik gördüklerim arasında:
- Hız sabitleyici; aslında olmak zorunda değil ama olsa harika olurdu
- İç dikiz aynasının çok basık olması, arka camı kapsayamıyor (en sevmediğim özellik)
- Dokunmatik ekrana erişim (bazen basmak için koltuktan öne hamle yapmam gerekiyor)
- Araç anahtarından camların kapatılamıyor olması
- Orta konsolun altındaki boşluk ve eşya gözlerinin çok açıkta durması, kullanışlılık problemleri
- Camların çabuk buğlanması ve yolcu camının tek hamleyle kapatılamaması
- Otomobilde yer verilen ama çalışmayan tuşların işlevsiz olmasına rağmen tıklanabilmesi
- İlk iki viteste özellikle birinci viteste bazı kalkışlarda ufak titremeler (DSG kaynaklı)
- Spotifyda araca bağlantıda bazen problemler yaşıyorum (bazen ses gitmiyor, telefonda çalarken arabada çalmıyor vs vs)
- Park sensörü Style'da standart olmalı en azından arkası için
- Yakıt ortalamam şimdilik şehir içi 7.9,biraz seri kullanıyorum ve bazen çok yakın mesafelerde kullanmak zorunda kalıyorum. Daha önce Golf 1.6 TDI DSG vardı aynı güzergahlarda 6.5-6.7 yakıyordum.
Şimdilik bunlar var ama gerçekten genel olarak araçtan memnunum, artıları eksilerinden çok fazla, belkide Highline Golf'ten sonra biraz daha ayrıntılara takmış olabilirim mazur görün.