On 35mm arka 55mm nasil oluyosa kesik basik yay falandir.
Kesilmis basilmis yay alacaksaniz eger sifir yan sanayi yaylar baya ucuz alin sifir bir takim. Gidin bildiginiz gibi bastirin.
(Ama kesinlikle ve kesinlikle basilmis isitilmis kesilmis yay yavsiye etmiyorum. Bu is tamamen suna benziyor, 13" lastigi hafif icinden traslayip 15" janta takar misiniz? Kesilmis basilmis oynanmis yay tamamen buna benziyor)
Orjinali böyle Doğukan. Bendede aynı yayın 25/40 ı vardı 28977-2 kodlu. H&R ve Vogtland'ın önü daha az arkayı daha fazla basıp düşüklüğü eşitleyen yayları var. Bu da 28974-1,benzinli 35/55 Polo yayı ama benim 25/40 bile deli gibi sekiyordu sanırım bunla dalak böbrek falan hepsi yerinden kopar
Fabia 2 ve Polo 6R/6C yayları birbirine uyar. Ancak iki aracın aks ağırlıkları farklı o nedenle dengesizleşebilir. Ben yine diyorum H&R den uzak dur. Kullanan ve sonra Eibach a dönen biri olarak açık yüreklilikle diyorum. H&R nin mavi serisi pist için yapılmış yaylardır. Şehir kullanımında sorun yaşarsın.
Neden korkman gerektiğinide kendi aracımda H&R varken çektiğim bir foto ile özetleyeyim,mavi seride yayın üzerindeki baklaların çoğu araç üstüne binince kapanır,bu da pist için ideal bir durumdur,araç 3 bakla üzerinde ilerler,serttir,yatma yapmaz. Ama şehir içinde sürekli o 3 baklaüstünde gitmek insanı kusturacak kadar zıplatıyor.