Hocam çöp kutusu yok. Galiba avrupada ki insanlara satılan araçlarda oluyor. Lastikler brigestone. Paspas linkide http://www.hepsiburada.com/llocker-skoda-rapid-3d-havuzlu-paspas-p-OTELF21311 burda. Paspası kesinlikle tavsiye ederim süper uyumlu resmen havuz gibi oldu ayrıca koku yapmıyor. Aracınızı kazasız ve sorunsuz kullanmanızı dilerim.
Hocam aynı paspas gittigidiyor.com'da 10 TL daha ucuz. Oradan alınabilir. Başlığı yazınca orada da çıkıyor =)
Bişey daha dikkatimi çekti katalogda yanlış hatırlamıyorsam yakıt deposunu 45 lt olarak görmüştüm ancak aracı teslim aldıktan sonra depoyu fulledim 60 lt mazot aldı. Bu arada yakıtı opetten eurodizel aldım, bunda sonra da aynı yerden almamı tavsiye edermisiniz?
Aracın deposu 55 l. Fabia'ların deposu 45 l. Ancak depocu arkadaşları uyarın. Pompa attıktan sonra doldurunca aracın sistemini bozuyorlar. Uzun vadede de çok zarar veriyor. 152.25'de kalınca filan 155'e tamamlamaya çalışan pompacı arkadaşlara kızıyorum. Daha fazla yakıt satmak için bu aklı bayilerin verdiğini de düşünmüyor değilim.
Yakıtı da Opet'ten ya da Royal Dutch Shell'in kendi işlettiği benzinliklerden almanızı tavsiye ederim. Yakıt alacağınız yerdeki personel ile yakıtı dinlendirip dinlendirmediklerini konuşun. Yakıtı dinlendiren yerden almanız önemli. İster istemez içerisinde pislik oluyor ve dinlendirilen yerde pislikler çökmüş oluyor. Bazı benzinliklerin tankları küçük olduğundan dolayı tanker ile gelen yakıtı direkt olarak tanklara, oradan da pompalara aktarıyorlar. Böyle yerleri tercih etmemeniz önemli. Ankara'da yaşıyor olsanız bir kaç benzinlik tavsiye ederdim sizlere =)