Merhaba Skoda severler,
Sitemizin uzun zamandır üyesiyim. Yazılardan bilgilerden yararlandım. Siz gençler otomobil dünyasını daha iyi biliyorsunuz. O nedenle fikir ileri sürecek kadar kendimi yeterli bulmuyordum.
2008 yılından beri kullandığım Yeni kasa Fabia Classic aracımı satıp gene Fabia otomatik almayı düşünüyorum Yaşlanınca manuel zor gelmeye başladı. Aracım kapalı garaj aracıdır. Silecekler dahi aldığım an üzerinde olanlardır. Koltuklardaki kılıfları çıkarırsanız, hiç yıpranmamış koltukları kullanabilirsiniz.Bu kadar sene anca 45 bin yapabildim, o da izmirdeki yazlığa gidiş gelişlerde. Aracımda boya, vs yok sadece cocuğun biri anahtarla bir çarpı işareti çizmiş.
11 kasım tarihinde satılık ilanı vermiştim. Ancak yeni otomatik aracıma alışamam korkusuyla yayından kaldırmıştım. Ancak otomatiği sevdim, daha önce almadığıma pişman oldum.
Sahibinden com'a ilan verdim. Ama buradan ihtiyacı olan, Skada kıymeti bilen birisine nasip olmasını isterim. Arzu eden olursa aşağıdaki ilandan gerekli bilgileri alabilir. Yeni konu olarak yazdım. Umarım yanlış bir şey yapmamışımdır. Yapmışsam eğer yöneticilerin affına sığınırım.Herkese iyi günler dilerim
Sedat Yalçın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-45%2C000-km-de-skoda-fabia-classic-243973460/detay