... Efe vs and başlığında kimseyi bu kadar savunmacı görmedim ...... delikanlılık kelimesini kullanmasın bence anlamını bilmiyor...
Değil bir yöneticinin falanın filanın birisinin Yüncüler lehine yazdığı bir savunma gösterebilir misiniz bu konuda?
Arkadaş "LED bu kadar çabuk bozulur mu" demiş. "Ben de yaptırdım ve benim yaptırdıklarım da bozuldu" mealinde yazmış ve Amasya' dan Tekirdağ' a gitmeden nasıl kolayca halledebileceği yazılmış. Eminim ki arkadaş Tekirdağ' da veya yakınında olsa "gidip direkt yaptırdığınız yerde hallettirin, yapmak zorundalar" diye de yazılacaktı.
Ne var bunda bu kadar da ortamı geriyorsunuz anlayabilmiş değilim.
BİR DE BURADAN BÜTÜN HERKESE TEKRAR AÇIKLAMAK İSTERİM Kİ SPONSORDAN GELEN PARALARIN ÇOĞU ZAMAN ÜZERİNE EKLEME YAPILARAK SUNUCU, ALAN ADI, ...VS. İŞLEMLERİNİ ÇÖZDÜK, ÇÖZÜYORUZ. SPONSOR VAR DİYE HİÇ BİRİMİZ HAVUZLU VİLLALARDA YAŞAMIYORUZ. HATTA YERİ GELİNCE İŞYERİMİZDE İŞİMİZİ AKSATIP FORUMLA İLGİLENİYORUZ.
HEPİNİZİN BİLGİLERİNE.
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, \'Hak, kural\' falan demeden, ilk davranan, canının ve malının kaderini başkasının inisiyatifine bırakmayandır!