0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar1 aylık Spaceback'imize ne yazık ki apartmanın önünde otoparkta çarptılar. Geri geri gidemeyen komşu yandan sürtmüş ve kapıda çizikler var. Ezik yok gibi görünüyor ama arka tekerin üstünde biten tampon kısmında boya kalkmış gibi. Kapılar diğer aracın boyası da olabilir. Yarın götüreceğim ama servise mi götüreyim yoksa bildiğimiz bir ustaya mı götüreyim bilemedim. Servisle ilgili garantilik bir durum olur mu? Serviste düzgün yaparlar mı? Ankara Skoda Efe'ye götüreceğim götürürsem. Karşı taraf ödeyecek ama sigortası yok cepten ödeyecek. Tecrübesi olan arkadaşların görüşlerini merak ediyorum. Çizik
bugün haberlerde işittim 380 bin araç trafikte sigortasız gezmekteymiş, babam 1-2 sene evvel bir kaza geçirdi, kırmızı ışıkta durduğunda arkadan gelen adam çarpmıştı, çarpan kişi aracı almak için deneme sürüşüne çıkmış, satılık araçta sigortasızmış. Allahtan aklı başında biriymiş kusuru kabul etmiş özel serviste yaptıdılar, 3 gün önce arakdaşımın başına geldi Ataköy sahilde tahli yoldan çıkan doğanla ana yoldan giden arkadaşın hyundai i20'ye vurdular. Onuda yenibosnada bir kaportacıya götürdük adam parayı ödeyince parçalar gelecek işleme başlanacaktı. Yani piyasada sigortasız araç sayısı hayli fazla Allah onları bizlerden trafikte uzak etsin edit:imla