0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Skoda satış danışmanı bilem var aramızda :kiki::kiki:
gelmeden sorayım, bu araba da ki TDI yazısının I'sı gitti, bir de vites topuzunun krom kaplaması fare yemiş gibi oldu bunları nasıl yapabilirim ?(Engin hocam şimdi usb girişi konusunu konuşabiliriz hanımı ikna etmiş gibi hissettim yazdım hemen )
.................(Engin hocam şimdi usb girişi konusunu konuşabiliriz hanımı ikna etmiş gibi hissettim yazdım hemen )
Abiler bir sorum olacak. Youtube da bi video gördüm. Linki paylaşıyorum. bunu yapabilirmiyiz gelince? https://www.youtube.com/watch?v=Qk1xavx5Zz0
Hayırlı olsun, And'a mı geçtin??
Ben büyük ihtimal memlekette olacağım. Gelemezsem şimdiden iyi eğlenceler.NOT: Sayın Angara grubu telefonumun ekranı kırıldı numaralarda telefonda kayıtlı olduğu için sizlere ulaşamıyorum. Bu arada ev taşıdım yani bu aralar ben mefta durumdayım bilginize
Skoda satış danışmanı bilem var aramızda :kiki::kiki:Alıntı yapılan: Engin E.;553783Hayırlı olsun, And'a mı geçtin??Alıntı yapılan: crash;553801Evet Engin abi İşin hikayesini buluşmada anlatırım sana
Hayırlı olsun, And'a mı geçtin??Alıntı yapılan: crash;553801Evet Engin abi İşin hikayesini buluşmada anlatırım sana
Evet Engin abi İşin hikayesini buluşmada anlatırım sana
Hayırlısı olsun.
Bilgi için teşekkür ederim . Benim arabanın kilitlerinin bazen kafası karışıyor bazen kapıyı kapatınca kilitleniyor, bazende sürerken sürekli kilitler kapanıp açılıyor. Buluşma günü gelme ihtimalim yüksek olacak bu özellikleri açmayı deneriz o zaman.
Yıkatmasan da olur bence; bu ara Ankara havası o derece şizofrenik ki hepimizin arabası muhtemelen bayağı kirli olacak:D
Abilerim buluşmada aranızda olamayacağım ancak 2 hafta sonra ankaraya gelicem müsait olan abilerim bana ankarada yardımcı olabilirler mi ? And oto aynı yerinde mi yoksa taşındımı bilgisi olan abilerim var mıdır ?
mühim olan iç temizliği abi şahsen benim araba şu an gri. 2 güne kalmaz siyah olur sanırım