0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba bende yanınızdayım arkadaşlar. Mg Remaps Ankara olarak yardımcı olabileceğim bir husus varsa seve seve...
Umarım son anda bir işim çıkmazda bende katılırım aranıza. Bu arada kentpark otoparkta araç yıkatabileceğim bir yer vardır değil mi, olur da gelirsem fabiam biraz çamurla haşır neşir olmuş durumda, o şekilde gelmeyeyim yanınıza
Merhaba abiler arkadaşlar. Ben forum buluşmasına ilk defa katılacağım. aracım octavia 2014. aracın gizli özelliklerinide açtırmak istiyorum. Gizli özellik açmayı Bilen abi yada kardeşlerim bana yardımcı olur musunuz? Sabırsızlıkla bekliyorum kentpark buluşmasını....
Yıkatmasan da olur bence; bu ara Ankara havası o derece şizofrenik ki hepimizin arabası muhtemelen bayağı kirli olacak:D Eliizden geleni yaparız tabii ki:ok:
Çok çok teşekkürler. Herkesle tanışmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım yanlızlık çekmem...
Ankara grubu olarak çok çabuk kaynaşmak gibi bir özelliğimiz de var:)
maili aldım teşekkürler,aklıma gelen şu fikri uygulamaya geçirebilirsem bende geleceğim. Hanıma diyeceğim ki sen de kentpark avm'de takılırsın 1-2 saat, bende aşağıda olacağım fikir fena gelmedi, bir tek telefonun çekmeme durumu sıkıntı