Arakadaşlar merhaba bugün Merter'de bulunan Zibart'a Atik otonun aracı alırken hediye ettiği koltuk koruma kuponu ile gittim. Gittiğimde önce bana diğer ürünlerinden de bahsettiler, bende hem zamanım olmadığı için, hem pahalı oldukları için hem de aklımda öyle bir fikir olmadığı için sadece koltuk koruma yaptırmak istediğimi söyledim. Belki bana öyle geldi ama koltuk koruma için kullandıkları spreyi bir kaç fıs fıs yaptıktan sonra bıraktılar 1 dk bile sürmedi. Bana özenilmemiş gibi geldi. Yarım saat kadar beklenmesi gerektiği söylenildi, koltuklara gittim bü süre dolmadan parmağımı sürdüm ama sanki hiç bir şey yokmuş gibiydi. Neyse artık bedava bu kadar olur artık.
Ben bir süredir koltuk kılıfı için internette araştırma yapıyordum ama aklıma yatan bişey bulumadım, Bugün aklıma eski Golf'üme özel dikim kılıf yaptırdığım Nazar Oto geldi. İnternetten araştırdığımda Soğanlı'da bulunan dükkanın kapandığını öğrendim, Sakarya'ya taşınmış. Telefonla görüştük kendimi hatırlattım. Kendisininde Golf'ü vardı satmış Octavia almış
Daha evvel Rapid'e kılıf yapmış Facebook'taki sayfasında varmış. Fotoğrafları buldum aşağıya ekledim. Bir kısmı ithal vinexle yapılmış. Sakarya'ya bir hafta sonu gelirsen takarım yada sana yollarım İstanbul'da taktırırsın dedi. Tam kumaştanda yaptırsam daha uygun fiyata gelecek. Sizce nasıl?:gaz: