Hepinizi teker teker alıntılamak istemedim arkadaşlar.
Buradan cevap vereceğim, tekerleklerde kuru çamur olabilir geçen yıkattım arabayı ama yinede çamur yapışmış duruyordu, onu daha da detaylı bir şekilde temizleyeceğim.
Kazanın boyutunu fotoğraflar ile göstermek istedim. Tıra çarptım, hatalı ben değilim tabiki de.. Ön taraf komple değişti, motorda herhangi bir sorun yok. Sadece turbo değişti, onu da motoru komple söktükleri için, takarken adam akıllı taktıklarını düşünmüyorum. Turbo dan ıslık sesi gelmeye başladı, hal böyle olunca servise getirdim turbo değişecek dediler. Değişti fakat kesmedi, sonra da turbo borusundaki kelepçe falan derken değişti öyle .. Araba da onarım gören parça yok, marka kaskolu olduğu için bütün parçalar sıfırı ile değiştirildi.
Aslında servisten aldıktan sonra böyle bir şey yoktu araçta, ama teker havalarını indirdikten sonra sanki hissetmeye başladım. Servis tekerleklere 34 psi basmıştı, ben de onları 31 e indirmiştim.
Arabamın km si 23 binlerde 2015 Haziiran çıkışlı aracım.
Aracın Son Hali, servisten almadan önce 18 de idi, aldıktan sonra 5bin km daha kullandım. Yılbaşına girmeden 1 gün önce aldım servisten.