:wax:Mrb arkadaşlar kaput koruma filmi yaptırmayı düşünüyorum malum kış aylarında daha fazla ihtiyaç duyuyor insan tuzlanmış yoldaki taşları fırlattığı için araçlar ama şöyle bir soru işareti var kafamda kaputu komple kaplattırdık dan sonra kaldırıp yenilemek istersek boyaya zarar verme ihtimali varmı yada ne yapmalıyım yardımcı olabilirmisiniz ?:gaz:
Ben kendim yaptım çok memnunum uygulaması çok kolay, dayanıklı ve sökerken asla iz ve ve kir bırakmayan Auto Spruh Folio Plastidp Sprey adı verilen kaput koruyucu filme göre daha elastik olan yapısıyla daha dirençli olan bu malzemeyi kullanıyorum. Bir çok defa aracı büyük çaplı ezik ve boya çatlağından korudu. Bir keresinde gelen taşı gözle bile takip edebilmiştim ve araca çok şiddetli çarptı sekerek üzerinden geçti inip bakınca sadece malzemeyi kaldırdığını gördüm fakat bu malzemenin en süper yanı hemen tamir olabilmesi bunu biz yapıyoruz.
Alıyorsun eline saç kurutma makinası o bölgeyi ısıtıyorsun malzeme yayılıyor hemen üzerine tekrar aynı malzemeyi sıkıyorsun kurumasını bekliyorsun kuruyunca aynı yeri bulman imkansız.
Elimde 3 kutu fazla kaldı, hiç dokunmadı bir arkadaşa yapacaktık aracı satmak zorunda kaldı.
İstersen 3 kutu malzeme (Kaput için yeterli fazlası ile)
1 adet Cangun Amerikan malı sprey tabancası aparatı ile beraber uygun bir rakama verebilirim. Özelden yazabilirsin.
Amacım yardım olduğundan satış amacı yada kar gütmediğimden özelden yazmanı istedim açık rakam vermedim. Rakamlarını bir sor öğren çok daha altına ben sana gönderebilirim. Uygulama videoları youtube da var.