0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yağmur, Far sensörü ve kararan aynanın opsiyon fiyatı 460TL. Ben kararan ayna hariç 155 liraya mal edecem abi. Kararan dikiz ayna icinde cikma parca kovalayacagim
Camlar filmli, elzem degil aslinda.
Maşallah, iyi günlerde kullan,Bu seferde jant istiyor, 18-19 jant fena olmaz,Büyük jantsız yay değişince lastik davlumbaz üst kısmı daralıyor ama sağ sol kısmı daralmıyor, bu yüzdende büyük jant istiyor bence :-)
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Öncelikle bi-xenon bende düşünüyorum ama u led yerine basic bi xenon olacak büyük ihtimalle.U led en kötü haliyle 3-4bin lirayı buluyor AFL donanımı olduğu için.Bu yüzden beni aşar.Jant olarakta replika durbanlar epeyi moda.Ama replika olması korkutuyor.Bu yüzden araştırma aşamasındayım.Bakalım sırayla güzelleştireceğiz arabayı.
Yeni nesil Replika U ledli Bi xenon farlar geldi Doğan,mükemmel aydınlatması var mercekler çok kaliteli,hiç bir sıkıntı yaşamazsın tavsiye ederim..
Tek u led mi?Ben tek u led istiyorum.Çiftlerin sahte olduğu çok belli oluyor.Link varsa bakayım alırız belki
http://www.golfturkiye.net/atolye/golf-mk-7/meka-atolyesi/7180-r-gti-model-replica-xenon-far-comfortline-mid-plus-icin-alim-gumruk-ve-montaj.html çokta güzel olmuş bence. Ama çakma olduğu belli.