0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi ben kac aydir jant bakiyorum niye soylemiyorsun Tabi saka bir yana 18 hem arabayi hem beni butce olarak cok yorardi. Bu haliyle gayet iyiyiz
Orijinal ekipmanın çok yoracağını düşünmüyorum. Ayrıca bütçe çok önemli değildi, sen yabancı değilsin, sana kredi kartına 3 taksit yapardım :kiki: şaka bir yana ne zaman müsaitsen o zaman öderdin, lafı olmazdı yani
Deme oyle abi deme.... Yikildim.. Sen niye satiyorsun abi r janti mi takacaksin?
Siyah renk bir jant bakıyorum
Satiliga koy senin jantlari hemen Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doğanım hayırlı olsun tekrardan. Kaçırma 18"leri bak. Görüntü harrbiden çok farkediyo. Benim octiye 18"lik kardeş olur. Bidahamı gelicen dünyaya (Alıntıdır [MENTION=8463]DDŞ[/MENTION] ) Boşver yakıtı felan, Focusa çökersin paran bitince[emoji23]Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Boyatalım abi. Şaka bir yana durumum olsa alırdım senin jantları abi teşekkür ederim Bu haliyle mutluyuz Çok teşekkür ederim abi
Belki plastidip olabilir. O jantları boyatarak rezil edemem Hazır konu açılmışken, plastidip yaptırabileceğim bir yer var mı ? Hiç bana ''ürün al kendin yap'' demeyin, uğraşamam. Parasını verir yaptırırım
Ürünü al [MENTION=6772]06lkn66[/MENTION] ver ailemizin kasabı olarak halleder o [emoji23]
Oglum dibimdeydin anliyodum kac bin km uzaga gittin hala bana giydiriyon derdin ne senin benle SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kasap masap sen olmasan bi ton işimi yapamıyodum oğlum ne giydiricem[emoji23]
Aha ben yokum babam seni arıyo oğlu gibi herşeye
Doğan hayırlı olsun. Kaça aldın jantları ? Durbanları düşünürsen ben alırım seninkileri Kuzenin Golfe jant bakıyoruz..
Ürünü al @06lkn66 ver ailemizin kasabı olarak halleder o [emoji23]