Seninde termostat minik minik kaciriyor olabilir abi haberin olsun.
Ben hic bir yerde 90'i giremiyordum tak etti canima.
@DDŞ,
2010 sonunda sibob yakana kadar kaloriferim ilk aldığımdan beri insanın suratını yakacak derecede feci sıcak üflüyordu.Sorun giderilince normal bir sıcaklık vermeye başladı ve ben bunu başta
"demekki motorla ilgiliymiş" dedim ve normal kabul ettim.Ancak kışları hava soğuduğunda kaloriferin verdiği sıcaklık baya düşüyor ama hararet göstergesinde ısı 90 oC de sabit kalıyor ve bu durum yaz-kış tamamen sabit.Acaba diyorum 2010 da bizim kalorifer peteğine tebdil-i mekanda ferahlık vardır mı denildi serviste.Araç halen 52.000 km de ve bir kireçlenme vs. olabileceğini de burada yazıların gördükçe açıkçası ihtimal vermiyorum, düşünemiyorum.Çünkü o tarihte pırıl-pırıl olan Farlarım motor kaputu açıkken önünden sanki asitli bir şey savrularak geçmiş gibi ön panel sacı dahil adeta yenilmişti. Panel sacı o kısımlarda adeta köpürmüştü. O an fark edemedim motor kaputunu açıp bakmamış 10 gün kadar sonra fark ettim.Üstelik motor üstündeki kapak da çizik içindeydi.Tertemiz bırakmıştım araç 3 gün serviste mecburen kalmıştı.
Kısacası Günahları boyunlarına.