škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Eren tekinin isyanı

101hp · 22 · 4541

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 101hp

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
https://www.facebook.co...0658308/?type=3&theater

Bir bakmanizı tavsiye ederim kendisi bir sitemde bulunuyor
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2016, 20:19:53 Gönderen: 101hp »

Çevrimdışı **SEMİH**

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Eren Tekini ciddiye alan var mı acaba taraflı bir testçinin saçmalaması. Otopark passat karşısında superb derken Eren in superb i eleştirmesindeki karın ağrısı ortaya çıktı.

Çevrimdışı mustklc

• Gürültülü Tidiay
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

zibidi gonzales

• Ziyaretçi
adam isyan etmekte haklı ben aracı aldıktan 1 gün sonra keşke 1.6 tdi alsaydım dedim 1.2 70 beygir hiç çekilmiyor.

Çevrimdışı Esariipek

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: zibidi gonzales;556098
adam isyan etmekte haklı ben aracı aldıktan 1 gün sonra keşke 1.6 tdi alsaydım dedim 1.2 70 beygir hiç çekilmiyor.

Sizin sıkıntınız performansmış burda satamadığı için dert yanmış

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Adamın dediği doğru, önceki fabiam 1 sene ilanda kaldı, 10 kişi aramadı.servis konusunda da haklı, forumda başka örmekler de paylaşıldı... Ucuz olmasa pek binilecek marka değil.
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

Çevrimdışı ali729

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
1.2 mpi almakla hata yapmis ztn eren tekinin skoda ya karşı bi alarjisi var superb testinde açık sıkıntı si vardi yorum yapanlar gereken cevapi vermişler ztn :)

Çevrimdışı mustklc

• Gürültülü Tidiay
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Skoda nın ikinci eli sıkıntılı.
Sebebi;
Sıfır fiyatlarının eski cazibesi yok. Vag grubunda VW ye alternatif olması gerekirken fiyatları başabaş gidiyor. Satan bayiler de sıkıntılı.
Sıfır fiyatları yükselince otomatikmen ikinci eli de yükseliyor.  Ama bu artış suni bir artış oluyor. Skoda markasına yabancı biri, "elimdeki paraya VW alacak iken neden skoda alayım" diyor. Bu da ikinci elini zayıflatıyor.

Skoda'nın 5-6 sene önceki albenisi yok ne yazık ki.  Adam  1.6 TDI roomster ilanı koymuş, 45-50 bin istiyor. Be kitapsız, aynı paraya TDI hem de DSG  golf 7 var, adam niye roomster alsın?  Böyle böyle kalıyor milletin elinde araba.

Örneğin:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-ogretmenden-temiz-araba-261530700/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-ogretmenden-cok-temiz-dizel-roomster-219808173/detay

Az kendini zorla 5000 daha çıkart al sana golf 6: hemi de dsg

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-2011-dsg-comfortline-golf-266738193/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-tertemiz-golf-tdi-266810163/detay

Skoda markasını bilen biri olmama rağmen, golf 6 yi tercih ederim. İkinci eli hızlı çünkü.
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2016, 21:16:41 Gönderen: mustklc »

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ben yorumunu ve testlerini sevmesemde adam haklı. Gökçenin Fabiasını 3 aydır satamadık,toplasanız 5 kişi aradı,onlarında 3 ü salak salak teklifler verdi,ikisi ise ciddiyim deyip ortadan kayboldu. Mümkünatı yok 5-6 bin tl zarar etmeden satılmıyor araba. Sırf satılmadı diye bütün planları değişti arabayı satmamaya karar verdi. Skodanın kapısından geçmem diyor bir daha. Bu adam doğduğu günden beri Skodaya biniyor bu arada.

Skodanın araçları iyi güzel ama malesef ne servisi servis,ne bayisi bayi,ne personeli personel. Bugün ilana koysam yarın satılacağını bilsem yine Skoda almam. O kadar sevdiğim halde.

Çevrimdışı Uğur Akar

• KOLTUKÇU
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Engin E.;556105
Adamın dediği doğru, önceki fabiam 1 sene ilanda kaldı, 10 kişi aramadı.servis konusunda da haklı, forumda başka örmekler de paylaşıldı... Ucuz olmasa pek binilecek marka değil.
Favorit' i sattığım ve yavaştan araba bakmaya başladığım dönemde duygusal davranıp Škoda' ya baktım ilk. Kasa değişikliğinin de etkisiyle fazla seçenek yoktu Fabia' da. Sadece 1.2HTP Ambiente Dinamik Plus mıydı neydi o vardı. Fiyatını sorduğumda 42 bin demişlerdi. Sene 2014 mayıs-haziran dönemi idi. Ibiza Style 1.4 85HP ise 43-43,5 gibiydi ve donanımı daha iyi idi. Bugün gene bakıyorum, fiyatlar almış başını gidiyor ama donanımlar aynı hızla standartlaşmıyor.
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da  yavaşlaması gerekiyorsa, \'Hak, kural\' falan demeden, ilk davranan, canının ve malının kaderini başkasının inisiyatifine bırakmayandır!

Çevrimdışı mrt03mrt03

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar bu arada bişe eklemek istiyorum. Eren Tekinin birçok videosunu izledim aman aman bi sunum yeteneğindeki görmedim dikkat ederseniz hemen her araca ortalama bi yorum yapıyor lafı geveliyor sadece bana göre o yüzden burada kendimizi sıkıntıya sokmamıza gerek yok

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bende dogdugum gunden beri skodaya biniyorum.

Son 2 senede kafama dank etti. Angrye ugrastigim kadar tek kapi ibizaya ugrassaydim ya da poloya uzay mekigim vardi simdi..

Kesinlikle ve kesinlikle genc isi araba degil. Deli mi durttu beni genc adamsin zkoda ne yaaa diyorum kendi kendime.

Bundan sonra arabami satarsam guzel bir a4 kasa lk cikmazsa karsima ya da cok kelepir bir vrs skodaya bay bay diyecegim

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ben arabamı sahibinden.com'a koyduktan tam 10 dakika sonra sattım. Evet 10 dakika. 10 dakikada 35 favori olmuştu. Alacak adam İzmir'den geldi ertesi gune. O gelene kadarda telefonum susmadı. Skoda mantıklı kombinasyonda kullanısını uzmez. Octavia superb donanima gore fabia temiz oldugu surece bu arabalarin satista sorun cikaracagini dusunmuyorum.. Bugra abimiz kac tane fabia aldi satti. Hepsi sak diye satildi. Ama dedigim gibi motor ve donanim kombinasyonu ideal sekilde olacak..