0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bugün itibari ile serviste %10 kış kampanyası başlamış arkadaşlar...
aynen 798 dediler banada yıllık bakımı %10 düştüler sonra fiyattan...zaman konusunda bi bilgim yok maalesef akşama giderken sorarım
30.000 bakima ne kadar tuttu soyleyebilirmisiniz
2.yıl bakımına girdim dostum...30.000 bakımı fiyatı nedir tam olarak bilmiyorum
Ikinci yil bakimi bir nevi 30.000 km bakimi dir fiyat olarak hangi tarihte ne kadar odeme yaptiniz acaba ?
bu bakımda ekstra birşey değişmedi aracın 30.000 de bujileri değişiyor sanırım. 706 liraya dün yaptırdım vosmer alsancakta
Cumartesi günü 2016 1,2 tsi dsg Fabia 30.000 km bakımını Erel otoda yaptırdım 794 lira gibi bir şey ödedim.Bujiler 30.000'de değişmedi.Servisler arasında bilgi kirliliği var kayadibi'ni aradım 30.000 de bujiler değişecek dedi mesela o zaman fiyat 1000 lira gibi bir şey oluyor.5-6 servisle görüştüm yarısı bujiler değişecek,yarısı değişmeyecek dedi:D
Bir kaç gün önce Skoda Kayadibi'ne uğradığımda duvardaki periyodik bakım tablosunun fotosunu çekmiştim. Orada da buji değişimini 60 bin km diyor fakat parantezde "bazı motorlar için" 30 bin km. diye yazılmış. Bazı motorlardan kasıt nedir açık olmayınca servisçilerin de kafasının karışık olması normaldir!