škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

TV alacağız, yardım!

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Eğer tüplüden lcd ye geçicekse bence hiç alma yaşlılar sorun çünkü başını tırtıklarlar yok büyük gösteri yok şişman yok neymiş kafaları kocaman felan rahatsız olabilirler bunuda not düşeyim..

DH de ön bilgiyi edin gidip kendin bak tek tek incelemeye kalkarsan hiç alamassın bizzat biliyorum genel bir yorum çıkarmak ordan daha iyi..

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ilkerturker.com
Alıntı yapılan: kadir_;51771
Eğer tüplüden lcd ye geçicekse bence hiç alma yaşlılar sorun çünkü başını tırtıklarlar yok büyük gösteri yok şişman yok neymiş kafaları kocaman felan rahatsız olabilirler bunuda not düşeyim..

DH de ön bilgiyi edin gidip kendin bak tek tek incelemeye kalkarsan hiç alamassın bizzat biliyorum genel bir yorum çıkarmak ordan daha iyi..

Şu tombullaştırmanın çözümü vardır diye umuyorum. Normal tüplü ekrandaki gibi gösteremez mi bu LCD'ler?

Çevrimdışı ero__

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı mdindas

• hürgeneral
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bu konuda biraz ilerleme kaydettim ama bi mağazaya gidip gözlerimle görmeyi düşünüyorum.

berfin.meb

• Ziyaretçi
Digital yayıncılığa geçileceği için mevcut bütün televizyonların (LCD, Plazma, v.s) sisteme uymuyacağından bahsedilmişti bir ara.  
Sonra ne gelişme oldu takip edemedim. Televizyon almak ne derece doğru olur  bu durumda  bilmiyorum.

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: turker;52176
Bu konuda biraz ilerleme kaydettim ama bi mağazaya gidip gözlerimle görmeyi düşünüyorum.

Mağazadan alırsın abi eve gelince görüntüden miğden bulanır adamlar 1920x1080 görüntü veriyor bizim bazı yayınlarımız 440x3xx civarında kanal D felan 720x6xx yayın veriyordu sanırım o yüzden tombullaşma her türlü olur HD veya full HD görüntü olmadıktan sonra o yüzden ben tavsiye etmem yaşlı kişiler için orta yaşlı bi insan alışır ama malum yaşlıların bi eğlencesi o var :)

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
O da doğru ama alacaz diyorlar ???

Yeni vitrin takımı alındı da...

Takım bu...

hakanerdogan

• Ziyaretçi

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Takımda güzelmiş İlker hocam :D
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Takım öncelikle hayırlı olsun madem alıcaksınız o zaman 106 güzel lcd tvler var iyi bir şey olsun derseniz hz olarak yüksek olmasına dikkat edin birde full hd va usb de arayın derim lg nin ürünleri güzel bizde kullanıyorum samsungda aynı ayardalar..

Şunuda ekleyeyim ben şahsen tv nin stand olarak kullanılmasına karşıyım yaklaşık 45-50 kg bi tv mazalla küçük çocuk gelir çarpa üzerine düşer allah korusun..

hakanerdogan

• Ziyaretçi
106 ekranda kalite görüntü veren LCD'lerde biraz tuzlu, Plazmalar büyük boyutta daha mâkul idi ben aranırken.

Çevrimdışı VW_Passat

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Bende 102cm SONY BRAVIA Full HD 1920x1080 100HZ, DVB-T / DVB-C ve Analog TV Tuner var, görüntü Kalitesi süper. SONY veya Phillips derim

Saygilar
2010 Volkswagen Passat Variant Highline 2.0 TDI CR 140HP 6-Vites DSG (Tiptronik), Izlanda Grisi - Sedef Boya

Çevrimdışı isikayhan

• SIMPLY CLEVER
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
LCD deyince aslında SHARP 1 numaradır fakat ülkemize pek bilinmiyor ve az satıldığı için pahalı.
Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir.

Bilgi paylaştıkça çoğalır.

M.Niyazi Saral

Çevrimdışı mariachi

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
"Samsung" diyorum cepten arıyorum kapatıyorum :D