Az daha montajlara geliyordum
2002 Astra 1.4 110+ bin km'de benzinli ve sadece 2 parça boyalı olarak ifade edilen (ilan silindi, google cache'de de yok şu an) araç için bugün anlaştık. 16000 tl idi, 15000'e anlaştık. Satıcı SsangYong'da (Şahsuvaroğlu) çalıştığını, 1 hafta içinde Cezayir'e göreve gideceğini, o yüzden acele satması gerektiğini söyledi. Kaparo gönderecek oldum kaçırmamak için ama bankalarımız farklı olduğu için haftasonu gönderemedim. Önceki kaçırdığım 2 arabada kaparo göndermeyişimin etkisi nedeniyle bu sefer tedbir almadan gönderecek oldum ama Allah'tan gönderemedim.
Az önce satıcının cep telefonunun son 7 hanesi ile bir google araması yaptım, Kadıköy Osmanağa'da Rent-a-Car'cı çıktı... Sabah arayıp iyi dileklerimi ileteceğim
İstanbul ve 2. el...
Bir kez daha anladım...
O araçla aynı anda niyetlendiğim başka bir aracı da kaçırmama sebep oldu. Bu da kaçırdığım (sıfır araç aldığı için satıyordu) :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-bayandan-1998-1-4-corsa-131-000-km-69487543/detay/Araç almadan önce satıcının telefon numarasını Google'da aratmayı unutmayın...