Bozmasaydınız, ne biliyorsa öyle binseydi...
Elimden geçmiş ya da yakın gelecekte geçecek segmentte bir araç olmadığı için parçalarını bilemeyeceğim. Ama şu var ki o paraya Jetta'nın 1.6 dizelini alamazsınız. Jetta C, bu D sınıfı hem de...
Fransız olmasının tasarıyla da tarihi husumetle de alakası var hocam. Adamlar bu kadar kin güderken bizim saflık etmemize gerek yok diye düşünüyorum.
Arkadaşlar ben burada araç duygusallığı yapmamıza gerek olmadığını düşünüyorum.zira bu ermeni tasarısını kabul eden ülke sayısı 20 dir.bunların içinde uruguay bile vardır.ama onlardan angus bile satın aldık kurba bayramında.Belçike,Brezilya,hollanda,Almanya,yunanistan,norveç ilk aklıma gelenler.Ama onlarla zamnında geçici olarak elçiliklerimizi geri çağırmış ama daha sonra tınmadıkları için aynen iade etmişiz.Yani bu ne ilk nede son.
evet c5 konusua gelince c5 d sınıfı hemde c sınıfı fiyatına üstelik de bir sürü artı özellikleride cabası.Ama bir alman kadar kalite varmıdır orasını bilemem.
"Kaç sevaptan girme günaha" deme zorunluluğu hissediyorum, nedense artık!:wnk:
Uğurcuğum şu an için normal olayın sıcaklığı devam ediyor,bunlar gelir geçer yakında.
C5 için bilgilendirme: Bir arkadaşım geçen aylarda fiorinosuyla bir C5 e iki kapı rtsaından yandan çarptı. kaza şehir içinde düşük hızda ara sokaktan çıkarken oldu. fiorino nun tampon hasarlı. C5 iki kapı ve kapı arası direği 30-40 cm içerde.
Fiorino önden çarpıyor ama diğeri en hassas yerinden çarpılıyor,zira c5 de çarpışma testlerinden 5 yıldız alan bir araç nihayetinde.fiorio dünyada alacak olduğum en son pazarlama/toptancı aracıdır