İlker abi al benim Kötüyü güzel kar yaparsın
Valla senin Caddy'i 2-3 kişiye tavsiye ettim ama olmadı. Benim sermayeyi aşıyor. Zaten oralara çıkabilsem direk bırakacağım bu işi. Askerlik parası denkleşmiş olur...
İlker abi yapar valla, bekliyordum böyle birşey
Gökçen inanmazsın, bugün kendi arabamla beraber ellerimle fotoğrafını çekip ilanını verdiğim (arkadaşlarımın) toplam 4 arabası (Toros, Astra Tw Enjoy, Getz DOHC, Corsa Swing OTM) satıldı
Bi şey anlatayım da gülelim
2-3 hafta önce arabasız iken bi arkadaşımın Tipo'sunu rica ettim, bi kaç saatliğine aldım. Arabası kırmızı, tavanında falan boya var, Eylül'den beri ilanı var satılmıyor. Arabasını teslim ettim, ertesi gün satıldı
2 hafta önce araba pazarında idim, bi vesile ile tanış olduğum bir galerici çıkışta rica etti, şu arabaları (10-15 tane arabaları var, çoğu yüksek model) Safranbolu'ya tükkanın oraya götüreceğiz hocam, sen de 1 tanesini götür, beraber geri döneriz dedi. Tamam dedim. Bana bi Tempra düştü
Çok severim ya! Yolda gazı da bitti, benzine geçtim neyse... Gittik geldik. Ertesi hafta yine denk geldik, sordum, nasıl işlerden memnun musunuz dedim. Eh işte dedi, pek hareket yok. Sattığımız bi Tempra deyince ben koptum