Km olayı arabaya göre çok değişiyor. Benim sattığım cerato şu an 170 binde, param olsa gözüm kapalı alırım. O arabaya km çerez gibiydi
Bi hocamız ankarada kia servisinde liftin üzerinde bi cerato görmüş, servis elemanları "hocam tahmin et kaç km'de" diye sormuşlar. Bilememiş, kadran 500.000'deymiş
Ama baktığınız aracın durumu farklı olabilir. km'sini şehir içi, hatta istenbul'da yapan araçların durumu çok farkediyor. Aynı km'de 2 sephia sahibi oldum, biri ömrünün tamamını ankara'da diğeri çoğunluğunu istanbul'da geçirmişti. İstanbullu olanın pedalları çıplak, sinyal kolları daha gevşek, motordan da sübap sesi fazlaca geliyordu, kendisine fazla tahammül edemedim zaten
İşin garibi istanbul menşeli olanı da ankaradan almıştım. İlandaki era nerede kullanılmış, onu anlamaya çalışın. Çıkışı Tekirdağ görünüyor, ama narede nasıl kullanılmış, içine girip bi solumak gerekiyor. İlginçtir, aldığım ceratoyu almaya gitmemiştim. Sadece ankaraya giden bi arkadaşa takılıp bakmaya gitmiştim. Gidince ikimiz de çok beğenince kaparo verip 2 gün sonra almaya gittim. Hiç bir ustaya falan göstermeden almıştım.
özetle,
önce sizin izleniminiz, sonra servis ne derse...
Mevsim itibariyle fiyat biraz aşağı çekilebilir.