bu vatandaş sonradan km düşürmüş.
kiralama şirketi gidip sıfır araç alıyo. km 15 binde bakımı dışarda yaptırıyo. km 30 bine geldiği zaman km yi 15 bine düşürüp servise bakıma gidiyor. km tekrar 30 binde dışarıya, 45 bine gelince 30 bine düşürüp sevise gidiyor. bu bakımlar bu şekilde devam ediyor. araç 90 bin bakımına gelince yaklaşık 1 ay önce filan 110 binde servise gelmiş gözüküyor. aracı kiralayan kişi anteni kırmış. firmayla problem yaşamim diye kendisi servise gidip taktırıyo. arac servise girince normal prosedür gereği 2 defa km yazıyolar. sonra oranın yetkilisi (bana anlatan kişi) bu işi takip ediyor araştırıyor. km düşürdüğü yeride o firmayıda bana söledi.
şimdi o kiralayan kişi anten için servise gelmeseydi 180 bindeki aracı 90 bin diye satarlardı. alacak kişi servise güvenip gitse her 15 binde bakımlar muntazam yapılmış. nasıl anlican bilecen. şeytanın aklına gelmicek şeyler.
Sagolasın Baskanım, faydalı bir bilgi,
bir yasıma daha girdim, insanlar nelerin üc kagıdını hesaplıyor artık,
devir sinegin yagını cıkarma devri olmus,
Km li arac kendini gaz fren debriyaj pedalından, vites topuzundan, direksiyonundan bile belli oluyor, fakat usta ellerde iyi makyaj yapıp kandırabiliyorlarda,