Gönül isterki hepsi olsun Dogan, ama birde isin şu boyutu var, ne kadar teferrüat o kadar sorun demek, artı agırlık demek, bos bir arac ile dolu bir aracın agırlıgı aynı degil, ha bixenon gece sürüsleri icin iyi, onunda uzun vadede balastı bozulur saglam olmaz diye düsünülmüs olabilir, birde bunun sonu yok, o oldumu led stop da olsun isteriz, vs vs,
Highline aracı olupta cc yi bt yi kullanmayan veya kullanamayan bircok insan var(fakat bana göre en kullanıslı özellik), yada katlanır aynayı tercih etmeyenlerde var, adam önce ayna kırılsın aracın kaportasına zarar gelmesin diye düsünüyor mesela,
yada sunroof lu aracı hayatta almam diyen insanlar var, cünkü en kral sunroof un bile 15 yıl sonra su alacağını biliyorlar, bakımıylada ugrasamam diyor, ama bana göre sunroof şahane bisey bakımına riskine katlanırım derim, adamlar sana bana göre degil, herkese göre arac yapmalılar,
Ozel siparis konusunda söyle bir gercek var, sıfır alırken ekletirsen daha ekonomik ve daha orijinal oluyor, örnegin 768tl+vergilere sürüs konfor paketi ekletiyorsun, beraberinde cc+ ön arka park sensörü geliyor, 230tl+vergilere ışık görüs paketi ekletiyorsun beraberinde kendiliginden kararan ic dikiz aynası + coming home leaving home + yagmur sensörü, far sensörü ekleniyor, bunları sonradan yapmak istesen daha pahalıya geliyor, bunlar orijinalinde olursa birbiriyle tam uyumlu calısıyorlar,
yada teybi degistiriyorsun eski teybin parasını düsüyorlar, farklı jant istiyorsun diger jantın parasını düsüyorlar,