škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Satılık ilanlarından...

turker · 3360 · 1423430

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı promethe

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Elbette. benim soylediklerim genel anlamdaydı. Özellikle yukardaki araç için konuşmadım. 2012 model için çok yuksek bir km. Satımı çok zor olur. O fiyatlara rahatlıkla güzel arabalar bulunur. Otomatik olması şart değilse daha temiz ve az km li octavialar bulunur. Bir de rapid düşünür musunuz o fiatlara sanırım çok temiz dizel otomatik bulabilirsiniz.

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Vag grubunda yeterki duzgun bakilmis olunsun dizel benzin farketmez 400k ya kadar binmek icin araba alinir. He km belli bir bandi asinca dusuk fiyata alinir ki satarkende km takintisi olan insanlar yuzunden daha ucuza satilacagi asikardir ;)

Ama duzgun bakilmamissa isterse 100k da olsun. Esek niyetine biniliyorsa o arabaya uzak durmak lazim

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ilkerturker.com
Alıntı yapılan: DDŞ!;531734
Vag grubunda yeterki duzgun bakilmis olunsun dizel benzin farketmez 400k ya kadar binmek icin araba alinir. He km belli bir bandi asinca dusuk fiyata alinir ki satarkende km takintisi olan insanlar yuzunden daha ucuza satilacagi asikardir ;)

Ama duzgun bakilmamissa isterse 100k da olsun. Esek niyetine biniliyorsa o arabaya uzak durmak lazim

Aynen.

Arkadasimiza 2012 A5FL octavia elegance tdi alacaktik, izmirde arac ve 50 bin kmde. Adam ilk sahibi ve şu ana kadar 1 kere o da 30 bin kmde bakim yapildi, şu an da cekis dusuk ve motor isigi yaniyor, alan kisi bakimi yaptirince soner dedi. Cehalete bak...

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: turker;531738
Aynen.

Arkadasimiza 2012 A5FL octavia elegance tdi alacaktik, izmirde arac ve 50 bin kmde. Adam ilk sahibi ve şu ana kadar 1 kere bakim yapildi, şu an da cekis dusuk ve motor isigi yaniyor, alan kisi bakimi yaptirince soner dedi. Cehalete bak...

Izmirden izmirliden araba almak mi? Aman aman..

1 senelik range lerin yolda kaldigini bitek izmirde gordum ben.

Pinti adamlar bakim falan hak getire essege biner gibi binerler arabaya. Cok nadir arabaci adamdan alican anca

Çevrimdışı mrt03mrt03

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: DDŞ!;531739
Izmirden izmirliden araba almak mi? Aman aman..

1 senelik range lerin yolda kaldigini bitek izmirde gordum ben.

Pinti adamlar bakim falan hak getire essege biner gibi binerler arabaya. Cok nadir arabaci adamdan alican anca

Ben 2012 de aldım çok ta memnunum bi sefer bile sorun yaşatmadı yolda kalmadı maşallah

Çevrimdışı ugurcnplt

• eskici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı Uğur Akar

• KOLTUKÇU
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da  yavaşlaması gerekiyorsa, \'Hak, kural\' falan demeden, ilk davranan, canının ve malının kaderini başkasının inisiyatifine bırakmayandır!

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı mdindas

• hürgeneral
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: dgca;532454
Hocam bu iki ilandaki araç aynı araç, önce verilen ilanda 76bin tl, sonra verilen ilanda 69bin tl? Her iki ilanda aktif şu anda.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-superb-combi-1.6-cr-tdi-elegance-226687779/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-acil-35bin-kmde-servis-bakimli-yer-ucagi-229765513/detay

Hani diyorlarya skoda hizli satilirmi. Fiyati yuksek cekersen hic bi araba sailmaz. Buda onun gibi bisey, bence fiyati belirleyen en onemli faktor saticinin alis ve satis arasinda yaptigi kar orani ve aractan elde ettigi fayda miktari.

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ilkerturker.com
Alıntı yapılan: Akif Hoca;532625
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2011-model-temiz-kullanilmis-acil-satilik-211201351/detay
Alıp, LPG taktirip, binsem mi?

Takiliyor muymus hocam? Eski 2.0T ile ayni motorsa takiliyordur hehalde.

Valla benim de aklimda benzer seyler var hocam. Ikonik bir araba, pek az kiside olmali, guclu olmali, fiyati da boyle makul olmali. 2.0D olsa daha tatli olur sanki.

Tek soru isareti V60 rdesign kullanan birisi arka tarafin tepkilerini pek begenmemisti. Yol tutus zaafi var demisti. Ne kadar itibar etmeli bilmiyorum denemek lazim.

Çevrimdışı Akif Hoca

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: turker;532654
Takiliyor muymus hocam? Eski 2.0T ile ayni motorsa takiliyordur hehalde.

Valla benim de aklimda benzer seyler var hocam. Ikonik bir araba, pek az kiside olmali, guclu olmali, fiyati da boyle makul olmali. 2.0D olsa daha tatli olur sanki.

Tek soru isareti V60 rdesign kullanan birisi arka tarafin tepkilerini pek begenmemisti. Yol tutus zaafi var demisti. Ne kadar itibar etmeli bilmiyorum denemek lazim.
LPG Takılıyor ve uyumlu diye biliyorum. Bugün kesin bilgi edinirim. Hocam kaydırmak istersek kesin kayar. Cerato yu yolda tutabiliyorsak bunda hiç sorun olmaz diye düşünüyorum. Benzin/Dizel için ben tercihimi benzinden yana kullanacağım. Bunu da gücü, LPG uyumu nedeniyle düşünüyorum.

Çevrimdışı OnurB

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Akif Hoca;532625
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2011-model-temiz-kullanilmis-acil-satilik-211201351/detay
Alıp, LPG taktirip, binsem mi?

Bu fiyatlara Insignia 2.0 Turbo alın , keyfinize bakın..
S60 bahsettiğim araca rakip bile değil.