škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Satılık ilanlarından...

turker · 3360 · 1423582

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mustklc

• Gürültülü Tidiay
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: turker;550542
Arkadaşın araç diye buraya yazacaktım, ilanı da ben verdim,

İlan hemen aktif oldu, 10 dakikada da kapora geldi satıldı :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ilk-sahibi-doktordan-boyasiz-getz-otomatik-257661676/detay/

otomatik ya çabuk gider

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ilk-sahibi-doktordan-boyasiz-getz-otomatik-257661676/detay/

Piyasası da sürekli yükseliyor bunların:D

Getzler otomatik ama sürüşü çok zor bir araba kadınlar için.Direksiyonu falan çok sert..3-4lira fazlasına otomatik punto tercih edilebilir.

Çevrimdışı Esariipek

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: dgn;550555
Piyasası da sürekli yükseliyor bunların:D

Getzler otomatik ama sürüşü çok zor bir araba kadınlar için.Direksiyonu falan çok sert..3-4lira fazlasına otomatik punto tercih edilebilir.

Kardeşim 2 dene otomatik getz sahıbı olmuş biri olarak alanların 1. Önceliği yokuşta geri kaçıyo mu sorusu. Senin puntolar gitmez bu insanlara[emoji23]

Çevrimdışı mcb951

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Esariipek;550564
Kardeşim 2 dene otomatik getz sahıbı olmuş biri olarak alanların 1. Önceliği yokuşta geri kaçıyo mu sorusu. Senin puntolar gitmez bu insanlara[emoji23]
Kardeşim walla sendeki araba profiline de diycek yok. Kullanmadığın kalmamış maşallah[emoji4]

Çevrimdışı Esariipek

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mcb951;550569
Kardeşim walla sendeki araba profiline de diycek yok. Kullanmadığın kalmamış maşallah[emoji4]

Hızlı yaşadık inşallah genç ölmeyiz abi ne diyim [emoji23][emoji23]

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ilkerturker.com
:) Valla kapış gitmiş. ilan aktif olur olmaz 15 kişi falan aramış. Alan kişiyle konuşmaları da şöyle olmuş, normalde 26,500 yazdık, 26 diyecekti. Bu kadar arayan olunca karşıdakinin kaça bırakırsın sorusuna 26,5 son demiş. Karşıdaki "tamam aldım" demiş :) Ben mevsim itibarıyla bu kadarını beklemiyordum doğrusu, 2. elde durgunluk otomatiklere pek yansımıyor demek ki, halbuki sıfır km zamanı. Vatandaş izmirden gelmiş, şimdi ekspertizdeler.

Çevrimdışı noxy44

• Hayaller VRS,hayatlar HTP
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Akif Hoca;542186
Arkadaşlar, 2010'dan eski olmayan, 100.000 km'den az, tercihen LPG'li ve Otomatik vites, Dizel de olur, fiyatı 100.000'i geçmeyen SUV-Jeep Rav4 vb.  Bir araba alacağız. Tavsiyeniz ve memnun kalacağımız bir araba var mı?

Akif abi buldunuz mu? yakın arkadaşımda 1.6 mjet jeep renegade var. çok da uygun bir fiyata oldukça güzel donanımlarla aldı gerçi şu aralar fiyatı baya yükseldi. kaputun altı çoğunlukla fiat ama jeep havasını da hissettiriyor insana. araçla ilgili görüşlerime gelirsek motor/performans etkisi gayet iyi (tabi buna benim 1.2 htp fabia kullandığımı eklersek o yüzden bu kadar iyi geldiğini de düşünebiliriz :) ) yakıtı ortalama mjet. şerit takip sistemi, start stop, keyless go, takip mesafesine göre otomatik frenaj, otomatik uzun far, far ve yağmur sensörleri, dijital klima gibi hatırladığım diğer donanımlardan ziyade ekstra donanımlara sahip. aynı zamanda cam tavanı da var ve bence cam tavansız içerisi çok basık hissettiriyor ve dışarıdan çirkin görünüyor. hoşuma gitmeyen olayı ise arka koltukları kesinlikle rahatsız. uzun yolda falan insanı öldürür derecesinde hemde. hatırladığım son bi ek aracın yol tutuşu gerçekten çok iyi. o paralara yeni model olarak tavsiye edebileceğim araçlardan biri.

Çevrimdışı Akif Hoca

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: noxy44;550733
Akif abi buldunuz mu? yakın arkadaşımda 1.6 mjet jeep renegade var. çok da uygun bir fiyata oldukça güzel donanımlarla aldı gerçi şu aralar fiyatı baya yükseldi. kaputun altı çoğunlukla fiat ama jeep havasını da hissettiriyor insana. araçla ilgili görüşlerime gelirsek motor/performans etkisi gayet iyi (tabi buna benim 1.2 htp fabia kullandığımı eklersek o yüzden bu kadar iyi geldiğini de düşünebiliriz :) ) yakıtı ortalama mjet. şerit takip sistemi, start stop, keyless go, takip mesafesine göre otomatik frenaj, otomatik uzun far, far ve yağmur sensörleri, dijital klima gibi hatırladığım diğer donanımlardan ziyade ekstra donanımlara sahip. aynı zamanda cam tavanı da var ve bence cam tavansız içerisi çok basık hissettiriyor ve dışarıdan çirkin görünüyor. hoşuma gitmeyen olayı ise arka koltukları kesinlikle rahatsız. uzun yolda falan insanı öldürür derecesinde hemde. hatırladığım son bi ek aracın yol tutuşu gerçekten çok iyi. o paralara yeni model olarak tavsiye edebileceğim araçlardan biri.
Henüz almadık,  değerlendirelim bunu. Çok teşekkür ederim..

Çevrimdışı noxy44

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Akif Hoca;550734
Henüz almadık,  değerlendirelim bunu. Çok teşekkür ederim..

rica ederim abi :) bu tavsiyelerimin içine LR freelander ı da ekleyebilirim ama işin içine sanayi girerse çıkacak fatura üzer. yine de 1.6 mjet yerine 2.2 td4 bi araca binmek isterim derlerse bakılabilir. bir de daha büyük olan jeep compasslara bakılabilir ama onlar için de jeep servisinden aldığım bilgi kronik sorun çıkarttıkları.

Çevrimdışı Akif Hoca

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: noxy44;550740
rica ederim abi :) bu tavsiyelerimin içine LR freelander ı da ekleyebilirim ama işin içine sanayi girerse çıkacak fatura üzer. yine de 1.6 mjet yerine 2.2 td4 bi araca binmek isterim derlerse bakılabilir. bir de daha büyük olan jeep compasslara bakılabilir ama onlar için de jeep servisinden aldığım bilgi kronik sorun çıkarttıkları.
Çok performans beklentisi yok.  Multijet iş görür..

Çevrimdışı noxy44

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Akif Hoca;550741
Çok performans beklentisi yok.  Multijet iş görür..

yalnız atladığım bi detay olmuş abi kusuruma bakma lütfen. 1.6 mjetlerde otomatik vites seçeneği yok. 1.4 multi airlere bakılabilir. onlarda hatta 4x4 seçeneği de var. limited paketi dolusu oluyor bu arada.

Çevrimdışı Akif Hoca

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: noxy44;550743
yalnız atladığım bi detay olmuş abi kusuruma bakma lütfen. 1.6 mjetlerde otomatik vites seçeneği yok. 1.4 multi airlere bakılabilir. onlarda hatta 4x4 seçeneği de var. limited paketi dolusu oluyor bu arada.
Ben de baktım,  multijette otomatik yok.  1.4 benzinliye bakalım.

Çevrimdışı noxy44

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Akif Hoca;550744
Ben de baktım,  multijette otomatik yok.  1.4 benzinliye bakalım.

tekrar kusuruma bakma abi atlamışım o kısmı ben :( 1.4 benzinliyle ilgili de şunu söyleyebilirim. arkadaşımın aracını bakıma bırakmıştık showroomda turlarken 1.4 140 hp longitude manueli ile test sürüşüne çıkalım dedik. performans olarak gerçekten iyi. yalnız longitude ve limited paketleri arasında da baya fark var. göstergeler, jantlar, ekran, klima hepsi başlı başına farklı.

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ilkerturker.com

Bugün de Golf'ü yapıştırdık.

VW Golf 1.2 TSI Comf DSG + Connectivity + Sürüş Konf + Kış Paketi = 77700 tl
Yaklaşık %7 indirim ile 72350'ye aldık.

Daha fazla indirim yapanlar olmuş son haftada ama artık araç kalmadığından ve zam ihtimali yüksek olduğundan alalım dedik, son dakika golü diyelim...

Çevrimdışı mustisahin

• T U R B O T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: turker;551041
Bugün de Golf'ü yapıştırdık.

VW Golf 1.2 TSI Comf DSG + Connectivity + Sürüş Konf + Kış Paketi = 77700 tl
Yaklaşık %7 indirim ile 72350'ye aldık.

Daha fazla indirim yapanlar olmuş son haftada ama artık araç kalmadığından ve zam ihtimali yüksek olduğundan alalım dedik, son dakika golü diyelim...

Masallah, iyi günlerde kullansın hocam,
Güzel paket olmus, ışık görüsde olsa fena olmazdı, connectivity de iyi olmus, bt var, composition media ya o kadar vermeyede gerek kalmamıs, renk ne?