škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Satılık ilanlarından...

turker · 3360 · 1424313

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mustklc

• Gürültülü Tidiay
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur Akar;573203
Mazda 2 1.5 otomatikler hoşuma gidiyor benim ama gereksiz pahalılar.

benim de mazda 3 lere göynüm akıyor ama subap arızası var işte kıronik

Çevrimdışı Muratogretmen25

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur Akar;573047
Bizim mahallede birisi eşine almış otomatiğini. Az biraz baktım gayet güzel idi. Kilometresi düşük, diri, kaporta açıklıkları olarak düzgün duran bir otomobildi. Yengemiz eline aldı 15 gün sonra cılkı çıktı. Gözümün önünde manevra yapmak üzere aynı ağaca aynı yerden aynı şekilde üst üste tam üç kez vurdu.

insan komşuluk hakkı için yahu abla dur ne yapıyorsun demez mi yahu?:gut:

Çevrimdışı Uğur Akar

• KOLTUKÇU
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Muratogretmen25;573363
insan komşuluk hakkı için yahu abla dur ne yapıyorsun demez mi yahu?:gut:
Komşu derken selamımız sabahimız yok maalesef ve yengemiz de başörtülü oldugu için açıkçası yanlış anlaşılır mı diye düşünüp sadece izledim.

Cep telefonundan yazdım. Yazım hataları affola.
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da  yavaşlaması gerekiyorsa, \'Hak, kural\' falan demeden, ilk davranan, canının ve malının kaderini başkasının inisiyatifine bırakmayandır!

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ben işin latifesindyim.ama hani ben olsam kullanan kişi başörtülü ya da açık farketmez yardımcı olmak amacıyla usulüne uygun bir şekilde yardım talebinde bulunurdum. . Ciddi bir kaza da olabilirdi

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Uğur Akar

• KOLTUKÇU
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Özgür Şahin;573397
ağaca bir şey oldu mu? :)
Kabuğu soyuldu biraz.
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da  yavaşlaması gerekiyorsa, \'Hak, kural\' falan demeden, ilk davranan, canının ve malının kaderini başkasının inisiyatifine bırakmayandır!

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Muratogretmen25;573374
....................ben olsam kullanan kişi başörtülü ya da açık farketmez yardımcı olmak amacıyla usulüne uygun bir şekilde yardım talebinde bulunurdum. . Ciddi bir kaza da olabilirdi

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zaman kötü;  ''bana sulandı'' dese ne yapacaksın?
kocası vurmaya kalksa,
veya toplum linç etmeye kalksa,
veya şikayete binaen karakola düşşen,
veya polis sopalasa ''sapık'' diye???

Şaka da değil yazdıklarım, olasılığı gayet yüksek...
Uğur, bulaşmamakla iyi etmiş, ne halt ederse etsin, olan, ağaca olmuş.
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Engin E.;573421
zaman kötü;  ''bana sulandı'' dese ne yapacaksın?
kocası vurmaya kalksa,
veya toplum linç etmeye kalksa,
veya şikayete binaen karakola düşşen,
veya polis sopalasa ''sapık'' diye???

Şaka da değil yazdıklarım, olasılığı gayet yüksek...
Uğur, bulaşmamakla iyi etmiş, ne halt ederse etsin, olan, ağaca olmuş.

Bu mantıkla bakınca haklısnız tabi mesala yolda gidiyorsunuz önünüzde bir bayan yığıldı kaldı yanından geçip gitmek gerek neme lazım işin ucunda sapık olmak var? Dün gözleri görmeyen ve orta yaşlarda bir bayana karşıdan karşıya geçerken kolundan hafifçe tutarak yardım ettim. Acaba sapık olarak aranıyor muyum? Yahu benim Uğur beye söylediğim yardımdan kastım arabaya yaklaşıp bir saniye ,sağ yap sol yapın demesiydi. Tutupta hatunu koltuktan kaldırıp arabayı park etmeyecek..

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Muratogretmen25;573428
..................Dün gözleri görmeyen ve orta yaşlarda bir bayana karşıdan karşıya geçerken kolundan hafifçe tutarak yardım ettim. Acaba sapık olarak aranıyor muyum? Yahu benim Uğur beye söylediğim yardımdan kastım arabaya yaklaşıp bir saniye ,sağ yap sol yapın demesiydi. Tutupta hatunu koltuktan kaldırıp arabayı park etmeyecek..

Dün gördüğünüz o durumdaki kadını sırtıma bile alırım ama bu başka...
Arabayı almayı öğrendiyse, kullanmayı da öğrensin, zaten derdi  hava atmak...ağaca değil, benim arabama çarpsa öldürürüm...
Geçen sene bi tanesi geldi duran arabama çarptı, bastım fırçayı, bağırdım, çağırdım, üstüne kocası geldi bir fırça da o attı, üstüne polis geldi, kusuru ona yazdı, aldı dersini...
Bu da o hesap...yeni arabayı 15 günde hurdaya çevirmiş, bir değil, iki değil...
ağacın parası için belediyeye şikayet bile etmek lazım aslında...
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)

Çevrimdışı Uğur Akar

• KOLTUKÇU
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
[MENTION=167]Muratogretmen25[/MENTION] ve [MENTION=186]Engin E.[/MENTION] Ortalık öyle hale geldi ki maalesef bu konuda her ikiniz de haklısınız.:(

Çevrimdışı mustklc

• Gürültülü Tidiay
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
başörtülü olup olmamakla ilgisi yok. şirkef insan her zaman şirkeftir.

ama bizim toplum olarak genelleme hastalığımız olduğu için , sağdan soldan da duysak karşımızındakinin alnının ortasına yaftayı yapıştırıyoruz.

insanlara denk geldi mi yardım etmek lazım, uyarmak lazım.

ankamall avm nin yürüyen merdiveninden çıkıyorum. çocuğun biri de merdivenin bittiği yerde kayan bant ile oynuyor. babası da hemen yanında ama  telefonla uğraşıyor.

çocuğu uyarayım dedim. sonra vazgeçtim . babası yüzüme havlar şimdi boşver en iyisi dedim. derken saniyesinde çocuğun eli banda sıkıştı ve parmakları bantın altında kaldı. büyük ihtimal ki parmakları kırıldı.  çok pişman oldum, keşke dedim adamdan küfür de yeseydim ama şu çocuğu uyarsaydım.

Çevrimdışı Uğur Akar

• KOLTUKÇU
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mustklc;573471
başörtülü olup olmamakla ilgisi yok. şirkef insan her zaman şirkeftir...
Kafamda yok ama yazıda bir genelleme olmuş ancak bizim burada maalesef o tarz kişilerden kadın olsun erkek olsun uzak durmaya gayret gösteriyorum zira zamanında olan olaylardan tavırlarını biliyorum. Tabii yazı genelleme içermiş orada haklısın. Yoksa bir  bez parçasıyla yargılamak tabii ki yanlış.
Saygılar

Cep telefonundan yazdım. Yazım hataları affola.

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle