2003 - 2004 - 2005 teyyyyyyyyyy
ÖSS hazırlığım bunu dinleyerek geçti.. doğrumu yaptım bilmiyorum ama o günleri özlüyorum kimi programlar 3 te falan bitiyordu 4 te yatıyordum 6:45 te full zinde kalkıp dershaneye gidiyordum öyle garip bir düzenim vardı..
hatta programa bile katıldık biz
bir yaz gecesi bizim felicia izmir kordonda fink atıyoruz arabada 4 arkadaş.. LPG nin yeni takılıp 4 kişi ortak olunca nerdeyse bedava gezdiğimiz dönemler..
matrax dinliyoruz .. bir adam çıktı gecenin esnafı olacak
adam tahta çerçeve mi boyuyor deriden hatıra defteri kaplarımı yapıyor hatırlamıyoruz..
neyse bu dedi evime ilk gelen dinleyiciye bunu hediye edicem.. biz bu sırada kordondan çıktık cumhuriyet meydanını dönüyoruz konak yönüne.. neyse muhabbet uzarken adam adresi verdi dedi halilrıfatpaşada izmirin en uzun sokağının üzerinde oturuyorum.. evim askeri hastaneden 3 sokak mithatpaşa caddesinden 2 sokak üzerinde..
ben hemen hızlanmaya başladım mithatpaşayı duyunca:kiki:
arkadaş zaten mithatpaşa endüstri meslek mezunu dedim kesin bulcaz..
ev 200 sokak 100 numaraymış giriş katı imiş birde pencere kenarına gaz lambası koyacakmış ilk gelen hediyeyi kapacak..
biz mithatpaşa en.mes ten attık kendimizi içeriye dik yokuşların birinde 200 sokak yazısını gördük.. şimdi iki seçenek var sağa mı sola mı :kiki:
sağa döndük numaralar azalıyor
anında fren gecenin sükünetine yakışmayan bir iki ralli numarası hoop arabanın burnu öbür tarafa :kiki:
sonra bu T bağlantıda önümüze bir taksi çıktı yol verdim beraberce giderken onunda 100 numarayı aradığını farketmemiz hiç zor olmadı :hanz: aynı anda durup aynı anda kapıya geldik..
adam hala canlı bağlantıda zeki ile konuşuyor gelenler oldu falan biz huraa daldık kapıdan ama taksici amcam bizden önce olduğu için zeki hediyeyi ona vermesini istedi canlı yayına çıktık lafladık zeki ile
sonra taksici aldı hediyesini gitti biz o adamla çay içtik 4 kişi
adam bize söz verdi sizede yapıcam aynısından dedi ...
yeni ikizleri olmuş hanımıda ordaydı o güzelim bebecikleri gösterdiler
çok misafir perver çok sıcak insanlardı...
neden sonra ayrıldık ordan ve bu bize güzel bir hatıra olarak kaldı..
nerde lazım olur diye hiç düşünmemiştim ama bakın kısmet burdaymış 4 sene sonra biyerde anlatıyorum