0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Otopark.com un superb testini izlemenizi öneririm. Fiyat performans oranı olarak superb önde. Passatın limitleri daha iyi ama o limitlere kimse çıkmıyor yani passat gzili hazine ama hazinesi bize hitap etmiyor...
Bugün Passat b8 ve Superb 3 test ettim. 80 km hızdan sonra passatın içinde rüzgar sesi çok fazla idi. Radyoyu açıp resmen sesi bastırdık. Sonra Superb 3 ü test ettim onda ses 95 ten sonra duyulmaya başlıyor. Enteresandı Passat da ses çok daha fazla idi. Bu doğrultuda ikisi arasında büyük ihtimal Superb i seçecem ama rüz gar sesini en azından 110 dan sonra duymaya başlasam çok daha iyi olurdu
O rüzgar sesi ve sert süspansiyondan dolayı passattan vazgeçip süperb aldım. konfor harika. bize kalan 235 tabandan gelen lastik sesi.
Valla öyle şikayet edecek bir ses yok bende. başka ses olmayınca yolda ilerlerken bi onu duyuyoruz. daha iyi izolasyon için daha yüksek bütçe ayırmak lazım arabaya.
Lastik sesinden gerçekten şikayetçiyim. Başka ses gelmiyor araçtan. Buna nasıl bir çözüm buluruz acaba. Ziebart yaptıracaktım fakat olumsuz yorumları okuyunca vazgeçtim
Üzerinde gelen lastikler ne marka/model?
pirelli cinturato p7
Lastiklerle alakalı olabilir mi? Malum Pirelli'nin hamuru sert, Michelin'le bu seste baya bi azalır tahminim...